Velika akcija hapšenja u SAD-u
0
Uhapšen Berku, osnivač hip-hopa, i još 40 osoba
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce i tebe da uhapse a i ostale maloumnike koji se pale na hip-hop bilo bi dobro. A i ove sa turbo folk scene, pa da i mi imamo normalnu okolinu.
prvo: ne kaze/pise se pismeni vec pismeniH, druo, nece pismeni novinari da rade za dzabaluka
dajte malo pismeni novinara na portal
Mislim da je stvarno presmijesno zvat ovog covjeka osnivacem hip hopa :D E stvarno ste me nasmijali, svaka vam cast. To je isto kao da ste rekli da je Amel Curic osnivac pop/rock muzike (naravno, ja nemam nista protiv Amela, i super je pjevac). Za ne upucene, pogledajte na wikipediji ko je DJ Kool Herc, Afrika Bambaataa itd... Karim Berku, ili kako mu je pravo ime Kareem Burke, je bio jedan od direktora navedene izdavacke kuce i NEMA NIKAKVE VEZE SA OSNIVANJEM HIP HOPA!!! Od vas kao novinara se ocekuje da provjerite svoje izvore, a ne da obicnom copy/paste metodom sirite neistine i budalastine... Ovaj clanak je vrhunac gluposti, djaba sto ga je prenijela FENA!
Odlično, uhapšen utemeljitelj Hip Hop-a, još samo da uhapse utemeljitelja Dnevnog avaza i mirna Bosna :D