Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I medju svestenstvom, kao i medju svima nama ima i zlih i bolesnih i svakavih. Pa opet nikada ne bih optuzila sve kao takve. Svi mi nosimo svoj krst i svako ce za svoja nedjela odgovarati.
i kao pederi "fini",kjaj kjajeva....
Mnogo je gori ovaj "pismeni" novinar i njegov nerazumljivi podnaslov od ludog kralja Ugande.
Papane volimo te.😍
Jel ovo isti onaj papa koji je rekao više puta da je homoseksualizam normalna stvar, pa mora malo svojim luciferskim jezikom objasniti ljudima u Ugandi kako ne trebaju da se protive homoseksualizmu; "“If someone is gay and searches for the Lord and has good will, who am I to judge?” http://time.com/3975630/pope-francis-lgbt-issues/ http://www.catholicvote.org/did-pope-francis-say-homosexual-behavior-is-ok/ http://www.huffingtonpost.com/news/pope-francis-gay-marriage/ Gay is OK!
pa sta pucate minuse, imate linkove - ovaj klix pun trolova i placenika kad se kaze istina
3x procitah naslov, i onda moradoh otv clanak da vidim u cemu je ustvari rijec
nek' oda cast djeci, koju su njegovi svestenici karali godinama...
Kakav kralj homoseksualaca , izgleda da meni nije dobro danas , ode medovace se narokat !!!
HAhaha
E 28ca jesil cito sta sam napiso , danas mi nije dobro i ne seri majketi smrdis puno !!!
Hoce li pricai o progonu muslimana u Centralnoafrickoj republici???
hahahahahaha