Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su meni bile ovakve uciteljice....
Guzile se s uciteljima...
Kakve veze ima što je bila muslimanske vjeroispovijesti, zašto to ističeš? I otkud znaš ko pripada ovoj ili onoj vjeroispovijesti, to je nešto što se nalazi u dubini duše svakog čovjeka i samo Bog zna je li neko pravi vjernik i pripadnik religiji ili nije. Zbog toga i čekamo konačni sud. Ime je samo na papiru, ne znači apsolutno ništa. Na koncu svega, bitno je da si imao dobru učiteljicu i da si još kao jako mali mogao da gledaš u fino dupe.
sto ja nemado ovaku uciteljicu,. vec sve neke grobovee
sto ja nemado ja nemado nemado
duric toliko jer ruzna bila da sam naucio pisat kako pisemm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ovo lijepo, ali nije ni za ovoliku kaznu. Ova dvojica srećkovića su zahvaljujući ovoj nastavnici na kraju škole postali obrazovani muškarci, a ne obrazovani tinejdžeri.
meni ni jedna nije htjela naletit.. jbt zivote ..
kakve je ocijene djelila?kao kod nas zadovoljava,dobar,vrlodobar
Gledaj kako je slatka ,a meni predavale neke Babe koje su i TITU predavale u PM ,ja nam drzave xD
Generalno, tačno je da ne treba miješati posao i ljubav (tj. konkretnije rečeno seks), ali s obzirom na činjenicu da se svugdje u svijetu djevojke od 17 ili 18 godina redovno smatraju odličnim udavačama ili seks partnerkama solidno starijih muškaraca, ovo je u najmanju ruku licemjerno..
Pocepo bi je ko poziv za vojsku.
kod ove bih bio odličan đak
ONA SVA SRETNA HAHAHAHA
U americi učenici taru redom...
Baš nake pohotne ove američke pedagoginje.
Pa ako neko ima 17 ili 18 godina, a nije bio prisiljen na nešto ne vidim zašto se pridaje značaj tome? Ukoliko je to bila njegova želja, ne vidim razloga za problem? Ali naravno samo ukoliko je i on to želio, nije bio prisiljen na to. Mnogo gore stvari se u društvu dešavaju, i mnogo gore istine se ne iznose na vidjelo. Sa 17 i 18 godina vi itekako imate mogućnost da iskažete svoje nezadovoljstvo, da prijavite, dobijete zaštitu i slično. Opet napominjem, ukoliko je to bila i njegova želja ne vidim razloga za neumjesnim komentarima.
Nije vazno sta on zeli.Normalna punoljetna osoba se nece upustati u sex sa maloljetnikom.
@mohoxy: koliko znam osoba od 18 godina nije maloljetna. @kardan: pa ima logike to tvoje, normalno da je dijete od 17 godina, ali opet ako je to njegova želja ne vidim problem u tome. Pa ovo se dešava u 21. stoljeću uveliko, samo zato što je ona učiteljica, nastavnica šta već, zato se toliko prašine podiglo oko toga :)
hahah, jadni ucenici - "zrtve" ostvarila im zena sve djecacke mastarije, i na kraju ih zovu "zrtvama"
Pedofilija je po meni teska rijec, ne mozes biti pedofil nad nekim ko ima 17,18 godina jer to vise nije dijete, posebno u danasnjem vremenu, to je mlada odrasla osoba, koja svjesno stupa u sexualne odnose vec s 13,14, pa shodno tome svjesno si bira partnera. A cisto sumnjam da je profesorica natjerala decke na odnos. Isto bi vrijedilo i za obrnut slucaj - profesor-ucenica. Mozemo jedino preispitivate moralne vrijednosti i odgoj, i jednog i drugog.
'ebem ti srecu kad su meni babe bile uciteljice :D
Sto su ove amerikanke sklone pedofiliji.
nisu samo amerikanke, sve i jedna vole cunu ;) pogotovo ove polovljace
Čuj dječaci od 17 i 18 godina,... Trebaju je nagraditi za besplatno seksualno obrazovanje sa praktičnom nastavom.