Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakasnila i Australija. Nije mi jasno da Bosna sa svim svojim problemima reaguje brze, bolje i odgovornije nego velike drzave. Njemačka, Španija, Francuska pa i Australija.
Kad jedan mjesec nebi se imalo šta kupiti, tj kad jedan mjesec ne budete jeli, tad vam nestaju sve bolesti. To nije glad, već apetit, šta osjetite tokom bolesti i u 99% slučajeva. Bolest i glad ne mogu zajedno. Bolest i apetit idu zajedno. Kad ogladnite to znači da ste zdravi, i nemoguće biti zaražen virusima.
Maske obavezne i rukama ne dirajte voce po prodavnicama.
ovo je super povratak u proslost. samo da nema mrtvih. i bili smo se uzoholili punooo
Cirkus
Juce se hiljada gradjana kupalo na obliznjim plazama.onako.nonsalantno....dobri ih nema vise!
Znaci i u Europi mozemo ocekivati da ce se do ljeta zadrzati jer ocigledno ga temperature ne usporavaju.
@kakosimi U Australiji nisu vise tolike vrucine.. temp kao kod nas trenutno... Nema tog virusa koji moze da prezivi uv zrake