Hezbolah poručuje Hamasu
0
"Ubiti što više izraelskih vojnika"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Roki Degenu, a gdje je nuklearno oružje IRANA????? Možda si na to zaboravio, pa da te sada podsjetim!!!!!!!!!!!! Iran da hoće, sad bi sravnio izrael sa zemljom, al Iran čeka pravi trenutak!!!!!!!!
@Iranac A onda Izrael izgubi strpljenje i pocne da konacno koristi svoje nuklearno oruzje... I onda dodje The End svim njihovim mukama...
Vidi te malo bolje, IRAN I SIRIJA su uz Hamas i Hezbolah!!!!!!!!! Ajde ba, nek sve Islamske zemlje sa istoka (Jordan, Iran, Saudijska Arabija), onda sa juga (Egipat), sa sjevera (Turska, Sirija, Liban), nek sve one krenu na izrael, oni bi ga pojeli!!!!!!! Pa bi onda izrael vidio s kim je imao posla!!!!!!! :)
De ba mani se ludih komentara na lude vijesti
hahahahahaha Hezbulah porucuje Hamasu hahahahahaha Mozda bi mogli i razglednicu da im posalju hahahahahaha Pa sto oni ne krenu na sjeveru da napadaju, umjesto sto porucuju i salju pisma podrske?! :) Prpa bato!