Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na slici oise da je kandidat za gradonacelnika
"gradonačelnik Meksika" MINDBLOWN
E to su ti vanredni izbori u mafijaškoj državi ! Ovo vam je model kako se mogu desiti i kod nas !
gradić san juan je od ranije poznat policiji....
Ovo Erdogan sebi nije dozvolio. I pametno što hapsi neke ljude (istina malo je pretjerao u zadnjih dana). Sad bi tamo puške vladale i ko ima više pušaka taj je vlast.
Gradonačelnik Meksika se prethodno susreo sa premijerom Afrike i predsjednikom svemira.
@arn_magnusson nije.
Moram nazvati Ciku da mu izrazim saucesce… sudeci po prezimenu, ovaj mu je rodjak
gradonacelnik Meksika?Boze sacuvaj.procitajte sta ste napisali pa razmislite malo. ima li kraja vasoj nepismenosti?normalan naslov bi glasio da je ubijen gradonacelnik GRADA na jugu Meksika. da ste zivi i zdravi 100 godina,uozbiljite se malo.
....vidi .....fakat piše "ubijen gradonačelnik Meksika! ..... ama valjda je to zbog ove vručine možebit' :)))
@LedZeppelin ocigledno je tebi nejasno.ponovi priloske odredbe za mjesto,uce se u osnovnoj skoli,pa onda procitaj ovaj njihov text. ubistvo je bilo u gradicu na jugu Mexica,kojeg ni na vojnim kartama nema. nema potrebe da nas ucis geografiju.mislim ipak da smo svi culi i znamo koji je glavni grad Meksika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)