Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neki smr.dski diasporac garant.
Svasta, taman kad pomislim da mi je bjezati iz ove Bosne, kad vidim sva ova primitivna ponasanja nasih ljudi, pojavi se ovaj clanak i uljepsa mi dan lol. Primitivna Evropa, posvadjali se oko reda u McDonaldsu, jupi! :)
U Finskoj problemi... ZDRAVO!!!
u finskoj.... je li sigurno da nisu u pitanju neke nase izbjeglice
neka nama ćevapa ...
I OPET GROKCE FINSKA MEKDONALDSKA NEZASITA BIGMEKOVSKA POMFRITOVSKA ...MENY IM SE ZATURIO, KROMPIRA IM SE OSUSHILA..KECHAPOVSKA U NARODU POZNATA KAO AJVAROVSKA..... :))))
Nas rodjenih pravih Finaca je sve manje. Ovdje nema srece i ja idem odavde, ispalicu se jarane vani pa ces vidjeti kad se ja vratim sa novim autom eee! Za sve su krivi ovi Svedosi,Danskaroshi, ovi iz Istocne Norveshke..Nema, nema nas rodjenih Finaca vise, ovaj grad se pretvorio u grad kriminala gdje vise nema gradske RAAje...Finska=tamni vilajet
Bugojno: Napad na policijsku stanicu Bugojno: Pijani H. Z. prijetio da će baciti bombu na zgradu Hrvatskog doma Bugojno: Napuštena beba preživjela tri dana u kartonskoj kutiji BUGOJNO DOMINIRA!!!!
Koji primitivci, iza nas su bar 20 godina ako ne i vise
Joj ne mogu vise ovo, samo da mi se ispalit odavde. Ovdje nema srece i nece je nikada biti. Dosli su papci i nas rodjenih Finaca je sve manje, ne moze se vise zivjeti ovdje, ova zemlja je prokleta. Ni sa kim se sudbina nije tako poigrala kao sa Fincima, odsjeceni od svoje madjarske matice, ni jezero, ni bara, premali da zauzmu Svedsku, preveliki za Estoniju..Finska = tamni vilajetitd.itd. Samo da mi se ispalit!!
DOKAZ DA JE HRANA IZ Mc DONALDSA NEZDRAVA I OPASNA PO ŽIVOT
Ah ta primitivna evropa...
\"pa zar se ovako nesto ne desava samo kod nas\" vjerovatno, razlog je to sto mi nemamo Mc Donaldsa