Obezglavljeno tijelo bačeno u kanal
0
Ubijena britanska glumica Gemma McCluskie
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li se nastavljati smijati i rugati kad vas podsjetim da je u Sapcu sin svoga tatu isjekao na komade pa ga bacio u jezero , prije neki dan su mu nasli tjelo......srbin ub*io oca sjekirom i isjekao ga na komade, hajd smijte se , srbi, vi jedino to i znate, ub*ijati i rugati se drugima !
da je neka srpska drolja crkla zatvorili bi komentarisanje, ostavili otvoreno da se mogu srbi izzivljavati ko uvijek ! Zalosno je sta se djesilo toj mladoj zeni, a ovi koji se ismijajavju pozeljeti im to isto sto je njima smjesno !
hoce mol joj halaliti....halalosum
mozda ako je sastave ozivi ! :D
hahahah pa nije joj tjelo puzzle da ga sastavljaju!! xD
Vala i bilo je vrijeme, imala je ona dosta aferima, pratim je od pelena.
Riđent hhaha džemo meklaski hahahahahahaha Hakni aaa joj