Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
denzel, Sijo Rafidijo, stvarno ste vi Siiti prevrtljivi ... do juce se citav Tehheran zaklinjao u islamske revolucionare po Egiptu, Tunisu, Maroku i Libiji, dizali ste islamsku sunitsku revoluciju zvanu \"Arapsko proljece\" do neba, ajatolah Hamnei je blagosiljao pobunjenike, a kada se malo zapucalo po Siriji ... OKRENULI STE LEDJA SVOJIM PRVOLIGASIMA na terenu ! jeste vi Siiti firauni, da covjek ne povjeruje ...
plasticni primjer neoharidzijskih mu.dza.hida tipa mevlida (libijskih i sirijskih osloboditelja). prva meta su im sije, a ako njih ne nadju, onda svaki sufija, ili bilo ko ko ne fura njihov stil dobro dodje. sto je najgore, sve ohalaljeno preko sejhova (kao sto je bio ibn dzibrin) kojima oni slijepo vjeruju.