Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko ta Al Qaida ima vodja jbte??
Amerika je najveca zlocinacka tvorevina,prvi stanovnici Amerike su bili,zatvorenici iz Uk,a tek sta su radili domacem stanovnistvu i sta dans rade po cijelom svijetu.
Sada će krenuti osvetnički napadi, ali će u njima kao i obično stradavati nevini muslimani koji nemaju ama baš nikakve veze sa svim ovim što se događa u Jemenu. Al Kaida očito neprijateljima smatra sve one koji nisu na njihovoj strani.
umro huso ali od bonjaka pravih muslimana nece biti zaboravljen
Dragi nas Huso, mi poturi smo uz tebe. Pozdravi nam Aliju ako ga vidis i pitaj ga dje je ostavio one zlatne kasike. Nemoj previse karati da ostane jos koja djevica za ove nase bosanske gazije.
Alkoholizirana, krmojedna, bosnjacka g.a.m.a.d odaje cast amerikancima. Haleluja bosnjaci haleluja, duvajte ga samo amerikancima Alkoholizirana, krmojedna, bosnjacka g.a.m.a.d odaje cast amerikancima. Haleluja bosnjaci haleluja, duvajte ga samo amerikancima Alkoholizirana, krmojedna, bosnjacka g.a.m.a.d odaje cast amerikancima. Haleluja bosnjaci haleluja, duvajte ga samo amerikancima
bio je vas .. nema ga vise
kakv je takav, nas je, brat musliman
he looks like a dumb, ugly, uneducated, violent and crazy guy .. he looks as most muslim from africa
ono dzoje u rukama
ljudi otvarajte pod hitno vise psihijatrija i ludnica
brate juso, bosnjaci placu za tobom
PRAVI MUS/LIMAN JE zaostao neobrazovan siromasan .. QUSO je imao sve te epitete i sa pravom je bio nas brat pravi is/lamista .. nedostajace nam
Fahd al-Quso je bio pravi mus/liamn koga vole svi bosnjaci a noricito bosnjaci vehabije ,,i bosnajci sto su na socijali u EU
Jedan manje, nastavite
ako neko ne zna, ovo u ustima mu nije nikaka kuba ili sl, sto bi ga ucinilo pravim gerilcem na slici.. ovo je misvak, grancica od odredjenog drveta sa istoka koje sluzi za ciscenje zuba. vidite, islam je prelijepa religija. to nije nasilna dogma. to je nacin zivota kojeg prihvatis ili ne. i sam bog ti kaze: la ikrahe fi--d-in, nema prisile u vjeri.
ma nabijem i ovog al kljusu nekog i amere,shvatite da zivite u Bosni,hebo ove papke.