Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je taj sto je poslo svoju gardu "Talibansku" da puca na Malalu! Jedan manje, idemo dalje! Svaka cast za Pakistansku vojsku i Premijera Nawaza Sharifa!
A u Sarajevu trodnevna zalost...!!! :DDDDD
Ovaj mora da je sa alipasina polja , mahalac pravi
kako volim kada se srPcici paćenici opterete samnom pa moraju da mi prate svaki koment ha ha yeeeelllllowww house,nije to novi hit bitlsa submarine
Kako stoji u prevodu "službenik CIA-e",da to nije dobrotvorac? Hmmmmmmmmmmmm...
Svaki dan ubiju po jednog čelnika ili ti ga lidera.. postaje smiješno :D
dok se ne rješe uzroci terorizma, a to su siromaštvo i neobrazovanost, isti neće nestati, bez obzira na ratove i ciljana smaknuća, poput ovog.
Steta kapice, bas je onako ludacko simpaticna. Kapica bez glave ostala...
ko krst na crkvici jel da ...http://www.youtube.com/watch?v=edGaxOU4UAE
Ne pogrjesili ste ovo je bosanski celink mudzahida iz Gornje Maoce u Bejha
BOOO,nemoj se srat u gace
Kako je garav ovaj lider prije bi bio srbin nego bosnjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otisao po obecane djevice. A, sta kaze Kur'an za zene kad umru? Ceka ih jedan obdaren junfer ili vise njih?
kaze za zene "imat ce sve sto pozele". Nije tvoje da se raspitujes sta ce biti u dzennetu, tebe mogu samo informisati sta ima u dzehenemu jer ce ti tamo biti boraviste!
Znaci grupnjak, gay sex, golden shower, perverzije, sve dozvoljno. A, muskarcima samo djevice? Pa gdje je tu pravda. Dajte nam kurve, jebes djevice! Jok, na kakve bedastoce se vi palite...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bespilotna letjelica-Allah. 1:0
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; "i ne recite za one koji su na Allahovom putu poginuli,mrtvi su;ne,oni su zivi,sa mo vi to ne vidite"
Bismillahi-r-Rahmani-r-Rahim “Nikako ne smatraj mrtvima one koji su na Allahovom putu poginuli! Ne, oni su živi i u izobilju su kod svoga Gospodara.„ (Kur`an, Ali `Imran, 169 ajet)
Nek crkne islamsko fasisticko govno....haj sad vino sa bismilom gore kod Muhameda Pejgambera pa da te on malo razbije. Govno jedno najobicnije.
hahah koje govance praseće ono se našlo nesto komentarisat o tako uzvisenom i plemenitom imenu,hej onoooo onako usmrdjeno i umašćeno krmećo-pederskom mašću i krvlju :)
pa ovo je Krscanstvo,iz njihovih usta stize propovjed
Talibani,ma kakve price o njima stizale, su jedini koji su se suprostavili americkoj okupaciji. Amerika zeli da zauzme sva naftna polja a talibani im ne daju. Podrska talibanima!
Ima tih naftnih polja i S.Arabiji,Kuvajtu.Qataru,Emiratima itd i......
tamosnja vlast im dobrovoljno da, isto bi ucinila i afganistanka al ne daju talibani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kupetajte i ovo ONI citaju
Allah rahmetile da mu Allah da sve najbolje (imam neki osjecaj da ce ovaj moj komentar imati mnogo dislike-ova,al i ovom covjeku treba predati rahmet i on je ludsko bice kao svi...)
...nije čovjek sve što liči na čovjeka...
sta bi to trebalo da znaci ?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)