Zbog filma o poslaniku Muhamedu
256
Ubijen američki ambasador u Libiji
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Amerikanci su uveli \"demokratiju\" u Libiju, izvolite, osjetite njen ukus!
eto va Al Kaide u Libiji, samo ste to tražili . . . ZEMLJU RADIKALNOG ISLAMA OVO SE NIKADA NEBI DOGODILO DA JE GADAFI OSTAO NA VLASTI . . .
SVAKA ČAST MEL GIBSONU ZA FILM PASIJA U KOM JE PRIKAZANO STVARNO DEŠAVANJE SA ISA ALVS. ĆIFUTE JE TREBO HIĆO POB-ITI ZATO ŠTO SU NAJ GORA SORTA (poslije vas obilićana) , A ISTINA JE DA DOLE U ARAPSKIM ZEMLJAMA IMA STOKE KOJI SE ODMA LAĆAJU ORUZJA, PA DA SU BAREM ĆIFUTA U-BILI PA HAJD, NEGO NEKOG NEBITNOG KONZULA. I SAMO DA ODGOVORIM OBILIĆU: PA SELJOBERU IMA LI U BIBLIJI DA PIŠE DA SPALJU-JETE DJECU I STARCE, \'NEMA\' ALI VI STE TO OPET RADILI, HAJL HITLER
na kojim si ti gljivama?
Ameriko koga si stitila, sad se vidi. Ubili ste pukovnika i sad vam se vraca, dok je pukovnik bio tu terorista nije bilo, a vi ste ih stitili. Pukovnice uvjek vječno ces zivjeti!
tako misljenje te samo moze odvesti u propast a mozda i nestanak ;) zvuci poznato a :) kako sam vas trao za vrijeme rata i opet bi
kako ste ljudi glupi pa zar ste slijepi... On je taj koji daje i koji uzima, On je taj koji odlucuje sta ce da bude, On je taj koji sudi... On je taj koji spusta sa neba kisu i ozivljava ono sto je mrtvo, On je taj koji je ovo sve stvorio.
nakon ubojstva gadafija,iz zapadnih banaka je nestalo 170 milijardi dolara i 140 tona zlatnih poluga koje su pripadale libiji.amerika?
Islam je teror... ako ti se ne sviđa nešto ne gledaj... koji q.ur.ac od naroda i religije
Science, what is all about? Is it good, or is it bad ?
sto ti cion.isti rade cuda covjece.. puste u eter smetljarski film koji fakat u losem svjetlu prikazuje Poslanika - bas trash (vidio sam trailer)... puste ga na dan 11 septembar ...istovremeno zapale plamen u kairu i bengaziju (a znamo da nije tesko primitivnim arapima da skoce na priliku da zapale nesto) ..i kako stvari stoje u isto vrijeme roknu americkog ambasadora (koji je izgleda bio neki pozitiva lik) i koji je tu bio u posjeti konzulatu (inace je bio ambasador u tripoliju)... taman da amerikanci imaju vidjeti da su muslimani varvari i primitivci i da su jos uvijek prijetnja.. da se utvrdi slika u glavi amerikanaca da su arapi (muslimani) napali WTC i pentagon... (a zna se da je to mosad izveo)...
The independent film was produced and directed by Sam Bacile, a 56 year-old real estate developer who identifies himself as an Israeli Jew Zbog kretena posten covjek izgubi zivot..Zao mi je USA Ambasadora....Zaista ortodoksni jevreji nanose veliku stetu demokratskom americkom drustvu ..
Baciti ovog čifutskok Bakcila negdje u Bengazi i pustiti da Libijci odluča šta će sa njim, svakako je sada tamo demokratija.
jeb vam muhamed familiju
odlican razlog da se amerika umjesa ,sigurno im je zamirisala nafta i da isprobaju novu vojnu tehnologiju !
DRUZE MOJ ZA RAZLIKU OD AMERIKANACA SRBI SU SVOJI NA SVOME I PO SVOJOJ DJEDOVINI HODAJU.DALI SMO OMILJENI TO NIJE POSLEDICA NEKE NASE KRIVICE VEC VASEOTVORENE MRZNJE KOJA POLAKO PRELAZI U FASIZAM.SVE SU TO VASI KOMPLEKSI NIZE VRIJEDNOSTI KOJE VAM MI SRBI NABIJAMO.SRBI I SRBIJA,OVAKVI KAKVI TRENUTNO JESU SU ZA VAS BOSNJAKE A I DRUGE OKOLNE NARODE I DRZAVE VELESILA U EKONOMSKOM,POLITICKOM,VOJNOM,SPORTSKOM,KULTURNOM,ISTORIJSKOM I SVAKOM DRUGOM SMISLU.DUBOKO STE VI TOGA SVJESNI,PA I OTUDA TOLIKI KOMPLEKSI I MRZNJA.U SVJETSKIM OKVIRIMA RIJECI SRBIN I SRBIJA NESTO ZNACE A BOSNJAK JE VELIKA NEPOZNANICA I VELIKO NISTA U SVAKOM SMISLU.
U 4. poglavlju knjige \"al-Bidaya wa al-nihaya\" (Početak i kraj) od Ibn Kesira na str. 315. navodi se da je hazreti Esma, kći Ebu-Bekra r.a., bila starija od svoje sestre hazreti Aiše r.a. 10 godina. U istom djelu se navodi da je hazreti Esma, kći Ebu-Bekra r.a., preselila u 100-toj godini svoga života, tj. da je preselila 73. godine po Hidžri. Sličnu predaju nalazimo i u djelu \"al-Ealam\" od Zriklija kao i u mnogim drugim djelima iz područja historije islama. Isto tako znamo da je Poslanik a.s. 2. godine po Hidžri stupio u brak sa hazreti Aišom r.a. Na osnovu prethodnih predaja možemo zaključiti sljedeće: a) ako je u 100-oj godini, odnosno 73. godine po Hidžri, umrla hazreti Esma r.a., zaključujemo da je pred Hidžru imala 27 godina (100-73=27). b) ako znamo da je hazreti Esma r.a. 10 godina bila starija od hazreti Aiše r.a., zaključujemo da je pred Hidžru hazreti Aiša r.a., a 2 godine prije braka sa Poslanikom a.s., imala 17 godina.