Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijednik
Za ubijanje hiljada nesrba( hrvati i bošnjaci) četnike nagrade sa 15-tak godina a ovaj za nekoliko crnaca dobije dvije doživotne i 200 gratis. Bolje je biti crnac nego hrvat i bošnjak.
mir, mir, mir, niko nije kriv, ava, ava, ava sudija je krava! ljudi bi da se fino izmire, bilo sta je bilo, hajmo dalje zajedno graditi drzavu, a opaki sud nesklon pomirenju i prastanju izrice drakonske kazne. treba ukinuti sudove u juznoj africi! oni su samo kamen pomutnje u procesu izmirenja, jer svaka zrtva jedva ceka da izljubi svog tlacitelja!
bas izgleda kao fin porodicni covjek. ko bi rekao.
Sa dvije dozivotne i 212 godina spao na neki dvadesetak odsluzenih i hajde kuci
Pa mogli su mu smanjiti s dvije na jednu doživotnu kao dio procesa pomirenja i reintegracije nacije. Ovakvi zločinci su najveća bjelosvjetska govna koja ne zaslužuju nikakvu milost. Iskoristiti politički superiornu poziciju situaciju za ispoljavanje svog sadizma i mračnog uma zaslužuje samo prezir i nikada pomilovanje ili sažaljenje. Takvi maloumnici su i kod nas operisali. Sjeme im se zatrlo.
Kao da su čekali dok borci za slobodu umru pa onda ga puste. Kakva sramota.