Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali ni on nije terorista!!!!????
Cigansko-romska pogana posla. Bas onako pogana kao sto su i oni sami.
Ne mogu ne primjetiti za ovog Francikusa, koji već odavno širi mržnju, da je do srži pokvareno stvorenje. Ima ovdje i balavaca koje će napisati i nešto što možda ne misle i raznih šupaka, ali pomenuti psihopata prelazi sve granice. Klix da je iole ozbiljan portal davno bi ga već prijavio nadležnim službama.
Ne bi me sačudilo da je pomenuti psihopata admin na klixu.
Katolički terorista.
Pa ako ovo nije terorizam onda ne znam šta je. Za ovog su ISIL strogi amateri.
Kad do sad ne znaš šta je terorizam, onda samo pokazuješ da imaš toliko nizak kvocijent inteligencije, da si toliko glup da jednostavno nisi sposoban shvatiti. Iz tog razloga nikad nećeš ni znati šta je terorizam.
admine i meni je minus dao isti lik ocigledno je to neki bolesnik kojem se svidja ubijanje djece i mislim da mu je mjesto u nekoj dobro cuvanoj psihijatriskoj ustanovi.
ISKRENO ZALIM JADNOG DJECAKA.-MONSTRUMA JE PUN SVIJET,-RODITELJI DJECE, TO MORAJU ZNATI.
barem ce ga pravda stici za ovo ubistvo sigurno nece nikada izaci iz zatvora da je kod nas ovo uradio pustili bi ga odmah a nakon sudjenja bi dobio par godina i gotovo.
extremni EU demokrata