Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima gore od goreg. Rastopise covjeka u fluorovodicnoj kiselini da mu se za trag ne zna. Otkrio napade svoje drzave hemijskim oruzjem protiv Jemena i mnogo toga.Postavsi neprijatelj kralja i drzave odlucili su zametnut mu svaki trag. jos jedan od dokaza da kriminal nema vjeru
Zar su potrebni bilo kakvi dokazi da je to naredba tzv. princa?
A jeste naporni više sa njim, *ebo vas on...
"krunski princ"???!!! Pa valjda prestolonasljednik ili kraljevic mother mu old. Ne postoji krunski princ kao pojam ni u bosanskom, ni u hrvatskom, ni u srpskom jeziku.
kakav novinar, spijun na tajnom zadatku :))
ovi muslimani su najveće životinje. ne mogu vjerovati da ovo može uraditi jedno ljudsko biće. strašno
@TvrtkoKralj63 cuj ovi muslimani,... kakvi crni muslimani, ovi koji su ga raskomadali veze nemaju sa muslimanima.
@jogy29 - ne kaki i ne pravi se lud, znas ti dobro sta sam ja mislio. Mozda imaju muslimanska imena, a monstrum koji raskomada tijelo po naredbi sefa, veze nema sa islamom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)