Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djed mu bio musliman - cudime da to mediji vec nisi iscackali...
Amerikanci, dabogda vam Dylann Roof svima na dobroj'tro dos'o
Kakve crne takce ovo je terorizam ! KATOLICKI TERORIZAM !
ko kaze da je katolik? protestant je
Terroristus, i, m.
Šta sam rekao,kad je u pitanju terorizam.On je počinio "zločin iz mržnje" i nije terorista. Naravno,zna se za koga je to rezervisano.Vraća vam se to ko bumerang i vraćat će..
iskereno se nadam da zadnji put gledam ovaj ledeni bolesni pogled
Ma nije on monstrum, on je samo mallo llud, mallo llud.
Dobro je sine da nisi musliman, sad bi bio najpopularniji terorista na svijetu. Ovako ćeš biti zaboravljen do sutra. I uprati ti kako židovska mašinerija čak i naše šabane drži za muda, niko ne smije napisati terorista.....nijedan portal, nijedna novina.
Jos mu kokarda fali na glavi i eto ga, pravi srbin.
KAKAV CU SADA BAN POPITI KAO STO SE KAZE KOD NAS U RIMU. Klix zasto ste odbili lijep poziv portala saff koji vas je zamolio da uklonite video snimak zenickih ucenika koji psuju Boga (Deusa u Starom Rimu) za ramazan? aha popicu ban ali ja moram upozoriti svoje prijatelje muslimane u Bosnia
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravi terorista,čak ga je i Jon Stewart u svojoj emisiji nazvao teroristom
ejs
Aha