Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani samo trebaju reci necu vise da ubijam muslimane ni po koju cjenu, kad to svaki kaze nece vise biti rata medju muslimanima,
Ujedinjeni Arapski Emirati žestok reket plaćaju Amerikancima da bi bili u poziciji da "savjetuju" Sirijce, u protivnom bi se morali boriti protiv odmazde i aždaja koje pokušavaju da im otmu autonomiju i pretvore ih u robove (sudbina koja je zadesila Libiju). Navedeno Saudijce čini čak ogavnijim sojem od Amerikanaca. Arapi će u krvi platiti danak spoznaje da su naspokojniji bili prije nego što su došli veliki zapadnjački humanitarci/agresori da ih spašavaju i mire.
Assadu sudiće ti se kad tad, diktatorsko pseto pobi narod za svoju stolicu. Da ti nije ruskih govana ne bi te odavno na mapi bilo.
...marš pleme ti četničko, hebem i tebe i vehabije i isilovce, to te uvrjedilo što sam ruska govna pomenuo koji ništa nisu bolji od svih nabrojanih, ali vidim ti rusku paščad si izostavio.... i ne lupaj sa tim profilima.
@VoIvoXC90: Majmuncino, ko je zapoceo rat u Siriji? Erdogan? ISIL? Ili je Assad krenuo protiv onih koji su se pobunili (s pravom)? Ti ces nekom da jbes mamu, seljacino maloumna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)