Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam da je IS preuzeo odgovornost napada na Izrael, eee hebiga sad Izrael uzvratio a klix-ovc se opet bune, a vamo se sve "ORI" smrt IS-u ! Nemere Bog dragi il Allah ugodit Bosnacu da hebe mater sam sebi :)
ratuje se u siriji ,jemenu i td i td..pa niko ne komentarise.. evo na pr: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-maju-u-siriji-poginulo-6-657-ljudi/150601116 a sve shatro pravednici..:D
ZIVJELIIII IZRAEL
Pa neka i dalje se veliča hico i njemu slicni "“There are a lot of children from Muslim families who do not have a connection to our past,” said Christian Society Union (CSU) MP Klaus Steiner, justifying the exclusion in a speech to the Bavarian Parliament. “We have to approach this topic carefully with these children.” http://www.algemeiner.com/2015/06/01/major-jewish-group-appalled-at-proposal-to-exempt-german-muslims-from-concentration-camp-visits/
Podrška izraelcima. To je jedini jezik koji razumije prljavi fašističko-teroristički šljam.
Ovdje bi najprije trebalo osuditi pripadnike Hamasa. Oni svojim nerazumnim akcijama izazivaju jednako žestoke i osvetnički raspoložene Izraelce, te time dovode palestinske civile u pogibeljnu situaciju. Jer, voljeli mi ili ne voljeli jedne ili druge, svatko se ima legitimno pravo braniti, pa tako i Izraelci.
GovnA CIFUTSKA, SADISTE,FUJJJ SJETIM VAM SE FAMILIJE!!!
kyle brofloski ima da ti se najebem keve
Svijet ce opet nijemo da posmatra..
Bas kao sto je nijemo posmatrao granatiranje koje je doslo iz gaze
vidim i tebe su uvukli u propagandu,ali hajde,neka bude kako ti kazes..lp
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u zenici dugo dugo nije izvizdana necija himna, ne sluti na dobro
oj velke mi srece sto cemo pokazat, koga boli kuurac uz koga je bosna, poserem se na halifu
svake godine pred ramazan ista prica... a krivo mi sto nista protiv ovih cifuta ne mogu uraditi. ako nista, bojkotujem proizvode koji ili potpomazu israhell ili koji su porijeklom odatle. tiha voda brijegove nosi
doci ce novi poslanik koji ce povesti konacni rat i pobjedu islama
@Khalid: slazem se @Zili.mi.ruka: grijesis. novi poslanik nece doci. niti Mehdi niti Isa a.s. nece doci kao poslanik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hamas i islam nemaju nikakve veze!!! u izraelu zivi oko 1milion muslimana koji vole izrael i smatraju ga svojom domovinom! smrt vehabijama, cetnicima i ustasama!!! zivio izrael!
i palestinci hoce da provociraju....pa se cude kad ih napadnu
samo lajte Bosanski katolici i pravoslavci :))
@kikser; pa đe si kikseru mamu ti i seku u mikseru. kako ti je stara majka vlahinja i sestra ti kurava, mogu li zaradit šta na štrafti, vidim ima se za interneta :))))))))))
vi ste ogorceni vi kmecite :))
Kakve "odmazde" sram vas bilo! Ovi ponovni izraelski napadi su dio sistematskog genocida nad napaćenim palestinskim narodom, a priče o odmazdi su samo plaćene medijske konstrukcije koje pokušaju opravdati izraleske zločine nad jadnim, nevinim ljudima... a te iste priče vi preuzimate od velikih cionističkih medijskih kuća i ovdje ih bez ikakve provjere i zdravog razuma širite i prenostie!