Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvor bez sudjenja je konc-logor,ovi zatvorenici su strpani u guantanamo bez ikakvog sudjenja i mogucnosti da se brane... i godinama ih muce......a svatko je nevin dok mu se ne dokaze krivnja...
Cuj protestuju, zar oni njima daju ikako hranu u tom Guantanamu ??
islamski teroristi samo blefiraju ! muslimanima je zabranjeno samoubistvo pa ce ovi teroristi malo popraviti liniju i na tome ce zavrsiti ...
Koji sti ti moron?! U Gvantanamu se nalazi 166 zatvorenika, od toga samo za njih 12 vlasti SAD imaju nekih "dokaza" za suđenje, ali ne normalno u sudnici i pred sudijom, već pred vojnom komisijom, zadnji put korištenoj u II.svjetskom ratu! Svi ostali su bespravno zatvoreni, jer je američki Kongres ukinuo sredstva potrebna za njihovu repatrijaciju a Obamina vlada je ukinula svoju komisiju formiranu za zatvaranje Gvantanama - obećanje Obame dato u predizbornoj kampanji 2008.g. tada je obećao da će Gvantanamo zatvoriti u roku od godinu dana. Teroristi su Amerikanci koji drže nedužne ljude u zatvoru, baš kao i Izrael koji drži više od 10.000 Palestinaca u zatvorima bez ikakve optužnice, a TERORISTI SU SVI KOJI IZ PODRŽAVAJU!
Konačno da se počelo o ovome pisati i kod nas. Njihov otpor nepravdi traje već mjesecima, ali o tome niko ne govori, a zašto bi i govorili kad cionističkim medijima to nije u interesu, a onda ni naši nemaju šta da prenose. Bitno je da je neki Ibro vozio biciklo na zadnjem točku!?
ALLAHU EGBER
Katelemullah!