Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj pa ovjde ima kljova od sasvim malenih slonova, nije da su mi ove vece prihvatljivije, ali... 😢
prokleti ljudi!
sreća pa postoje žene
@NaTraguSlobode da, sreća baš
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Eno medzu kostima vire i Dodikove krmeče kljove kazu otpale mu kad su ga Amerikanci stavili na crnu listu...,,,hahaha
žalosno,,
Dabogda vas krdo bijesnih slonova pregazilo....sta sve glupi covjek nece uraditi da nekakva smizla na balu u nekoj rezidenciji u Parizu pronosa nausnice od slonove kosti....a zivotinja ubije samo onoliko koliko joj treba da prezivi.
treba to prodavati u bezxjenje i time oboriti cijenu i interes prema rom nemoralu
Čitao sam o ovome da azijski žuti đikani po Kini, Vietnamu... sa ćunama od 7cm plaćaju masno narudžbe po Somaliji da im tamane slonove i od praha od slonovače prave neke vrste vijagre ne bi li nagurali 7.5cm.. I masovno ih tamane dole, a običnom narodu ubijaju hem turizam hem ugrožavaju vrstu.
Obala Slonovače objavila rat.
Mnogi primitivci i primitivne skupine su najgrlatiji u nekim svojim pravima na samobitnost i kao takvi osnivaju svoje drzave ili paradrzave pa onda pored svake vrste zla udari po zivotinjama i po prirodi. Sve rasprodase strancima i kao sto radi bijedna Rumunija, prodajuci prava stranim lovcima za odstrel medvjeda za cijenu do 8000 Eura.
Treca mozda najunosnija, najgnusnija je sigurno.