Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U utrobi broda... Pa moglo se ovo i ljepse reci, stvarno trebate unajmiti lektora. Krajnje je vrijeme.
Mladencima je pocelo sa srecom!
U kojem tačno organu broda su pronašli ta tri putnika? Želudac,jetra,žuč,slijepo crijevo? Ako moze malo detaljnije jer evo nana me pita nakon sto joj pročitah vijest da su u utrobi broda nasli tri čoeka \"sine u kom organu su nasli te jadne ljude\"?! Red bi bio da dam zeni odgovor.
ZNAČI SAKUPLAJUSE PARE MERISU PAŠALIĆU ZBOG OPERACIJE OKA U TURSKOJ...DONACIJE SA SVIH STRANA SE TRAZE KAO STO I TREBA...A ON SE OPIJA PO ILIJASKIM KAFICIMA.... UMJESTO DA SE ZAHVALI BOGU STO MU JE SPASIO ZIVOT I DA SE OPAMETI..A NJEMU DO ALKOHOLA... A ONAJ KO IMA RAZUM ZNA DA MU SE \"NESRECA\" I DESILA ZBOG KONSTANTNOG OPIJANJA BEZ IMALO BOGOBOJAZNOSTI...I ETO GA TU GDJE JESTE...JER ALKOHOL JE STROGO ZABRANJEN U ISLAMU...
Niko nije preči ni od koga. Svima nam je isto i svi smo žrtve istih profitera. Kada se primaknu bar blizu naznake socijalnih nemira, oni će nam servirati zapaljivu nacionalističku retoriku i mi ćemo se mrziti još više, a oni će moći manipulisati još lakše i tako unedogled... (ja nisam Bordo.Odin :)
Ima u ovoj drzavi i precih od nogu sto ganja loptu po terenu,ti su zadnja kategorija u spisku priroteta.Gladna su i boracka i radnicka i djecja usta.
@@@o m g Haj sad uceram ti ,jel mi ovde mene ispravljamo ili ove Saxovce,ti il si jedan od njih il ti zena radi na saxu il ti zenu rade na saxu nesto od toga jest. Ja sam odmah reko da sam napismen al sam takodje reko ovakav kakav sam mutav nepismen i neskolovan da znam da se nemoze napisat utroba za brod.
jel mladu makar otkovao
@o m g 15.01.2012. u 09:57 \"cjelo, nebih, zaziva\" Eto dalje nemogodoh, sto znaci da taj koji ti je dao \"dvicu\" je citavu jednu ocjenu vecu ti dao, nego sto je trebao...Vrati se u skolu pilicu, trebace ti.
OSAM PLATA SE ZA PROSLU GODINU DUGUJE HANDZICU BRACO I SEST KIRIJA DA LI JE TO UPRAVA KOJA NAS JE SPASILA NAJVECEG ZLA-MIRZE, KOJI NAS JE DO DRUGOG MJESTA DOVEO??? KOLIKO CEMO CEKATI DA SLJEDECI IGRAC PROGOVORI? NECEMO DUGO BRACO, NECEMO, JER GLADNA USTA NE MOGU SUTITI..!!!
@ o m g Ja ja care moj jesili ti vidio koji su to nepismenjakovići,imo sam dvicu cjelo vrijeme skolovanja iz bosanskog jezika ali ni ovakav kakav sam nebih ni u snu napiso \"u utrobi broda\",pa i ptica na grani zna da se ta rijec \"utroba\" koristi zaziva bica(utroba covjeka,utroba zivotinje itd\" a za brod se valjda kaze \"unutrasnjost broda\" . E tako je kad zavarivač sjedi na mjestu urednika portala lektor mu vodoinstalater.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da je drzavljanin Bosne i Hercegovine ugleedni član (S.D.A) koji je eto od svoje sirotinjske plate od 15.500 KM odvojio za jedan krug s ovom kalajom od čamca po mediteranu i pogledajte jada i čemera kako se to sve završilo,mi iz Sarajefo-x.com izrazavamo velikačku sućut i zaljenje zbog toga jer sta bi mi da nam nije te S.D.A,ko bi nas finansiro,uh nedaj boze goreg belaja.