Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo je malo sice...za licne potrebe
trosimo samo Skanki .......i konzumiramo srpkinje.
ma ko bi rekao... u islamskoj turskoj ima droge... c c c
@SUD (prvi): Idi liječi se, kasno jest ali možda još ima nade za tebe.
nije mi jasno što dolaziš na tako jednu stranicu i još čitaš pa i ostavljaš komentare kad ti je fuj niko te ne tjera ako ti se ne sviđa ne moraš ni posjećivati znaš :)
Ja bih samo da urednicima SAX je.be.m dijecu,rodjenu i nerodjenu,takodje umrle i zive,stare i mlade i da im pozelim sretnu 2012 sa zeljom da gledaju svoju djecu kako ih Rak rane jedu... Razlog:Na vijestima i slikama o modelima u bikinijima ste zabranili komentare a na vijestima o ratu,hodzama i popovima dopustate. E zato vam zelim da svoje namilije gledate kako pate u Rak ranama a vi im nemogli pomoc a takodje sve ovo vazi i za sve nacionaliste na ovom ratnohuskasckom sajtu.....