Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Tayip kurton ko bake..
To su sve obavjestajci. Sta mislite, od svih silnih 'novinara' i 'humanitaraca' 90tih, koliko ih je radilo za strane obavjestajne sluzbe i ovdje su dolazili po zadatku?
I BBCi Glas Amerike su pod patronatom Sorosa. On je neprijatelj broj jedan u zemljama u razvoju.
U kakvoj ti puknutoj fantaziji zivis...
Demoktatia, zato su u Natu i zele u EU.
Eh cuj "sultan" 😅, eh pa Boze ti sacuvaj. Hajd nek neko od tih "sultanovih" pristalica objasni zasto je on "sultan" i zbog cega tolika gotiva @drina jedina?
@drinajedina Erdogan polako al sigurno unistava Tursku i sve vrijednosti na kojima je Ataturk gradio Tursku. Mislim da i sam stoji iza desavanja u Turskoj u julu mjesecu, jer mu je cilj da postane " super predsjednik" kako bi imao svu moc u svojim rukama. Veliki je manipulator, a vrijeme ce to pokazati.
Sjebace se Erdogan sam kao i Dodik. Ovako se ne razgovara sa Evropom. Nije se nista naucio od Sadama, Gadafija, Mubaraka i ostalih koji su ovo radili.
dodiku mozete pljunuti pod prozor. neunistiv je jer.iza.njega stoji rusija i izrael
Sjebace se Erdogan sam.
Tayip yebac nad yebacima..
Erdoan polako ali sigurno iskopa sebi dooobar grobić.
@Kolinda Jest vala zaje.bo Tursku.. Ekonoski rast 12%, dužni MMFu 0 $,....uzas.. Umjesto da krene putem demokratije kao Libija, Irak, Sirija... Bosna... I neke druge demokratske zemlje sa zavidnim nivoom ekonomskog razvoja?!
ataturk je bio otac turaka, ali ERDOGAN babo svih muslimana..
Tamni vilajet