Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko macem vlada od maca i strada.
izdajnike sve po kratkom postupku..nek budu za nauk ako iko kad pomisli slično
Diktator Erdogan. Majmun! Treba ga se sto prije rijesiti u ime Turskog naroda. Zlikovac, sudit ce mu narod.
Lisice, dva policajca i jedan vojnik sa puskom po covjeku! Pa nije terminator!!
COVJECE...221 osumjecenji...pa to je OGROMAN BROJ..u drzavici kao sto je Turska sa samo 80. miliona ljudi!!!!..... To bi bilo kao da u BiH neko zatvori 10 ljudi?!..
Kako kod nas Dodik prijeti secesijom, pljuje po drzavi, drzavnim institucijama, ne postuje ustavni sud, Ivanic predvidja raspad drzave...Covic..trazi podjelu Federacije po nacionalnom kljucu..i u isto vrijeme zaduzuju BiH kod koga stignu...niko im nista ne moze..slobodno zive i oni i mi s njima u demokrastkoj, jedinstvenoj, i ne djeljivoj BiH....
nikad oni nece shvatiti čari zapadne demokratije i uvjek ce biti daleko iza naprednih demokratija kao sto je Bosna, Hrvatska, Srbija, Kosovo.:);):)
Jako pametan covjek, izrezirao puc i onda pohapsio sve politicke konkurente, ovaj bi Hitleru i Staljinu bio kao kec na desetku
Tamo ce sigurno traziti baustelaca za izgradnju zatvora,treba toliko raje pozatvarati😂