Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to predsjednice...protjeraj i pohapsi svu tu sotonsku marvu...i poslaji vojsku nek pobiju kurde...narocito kursku djecu..jer kad porastu opet ce traziti referendum....
samo hapsi da ne bi bio uhapšen!
Samo deri izdajnike...
ovaj bolesni diktator je strpo pola turskog naroda u zatvore.
@VoIimPxxxx pedofilu!
kako tebe dozvozlise taj nickname,ili ne znaju sta znaci 888 ili su fasiti kao i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Insceniraš puč, i imašp izgovor da pohapsiš iole uticajnije ljude opozicije u državi.
Tayipe hoce li trebati baustelaca za izgradnju zatvora..
Ima u Bosni dosta turskih kmetova, taman :)
Kod nas naj..ebu samo pjesaci koji predju na crveno...a oni koji "nabijaju" na K. odluke Ustavnog suda, oni koji otvoreno rade u interesima drugih drzava...javno pozivaju na nasilje, secesije...referendume..njima niko nista ne moze?!
Sigurno, sto posto si u pravu. Ustavni sud donese neku odluku proglasi da nije ugrožen vitalni nacionalni interes Bošnjaka po prijedlogu izmjene i doupune izbornog zakona na to se niko i ne obazire i još se pravi poslije toga nekakvim patriotom. Smiješno.
Imam osjećaj da su Vlastimirovići ,Nevesinjskapuska i trebinje rs sve isti accounti. Bolesnik komentariše i nabija sebi pluseve sa 10+ različitih profila.
Saam sebi daje Like-ove...kako je to zalosno..ne treba ga zajebavati..covjek je vjerovatno bolestan uz to zivi u RS-u..pa trebamo mu oprostiti ;) ;) :)