Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo žestoko sa mnogobošcima. Morat ćemo i mi ove domače idolopoklonike dovesti u red,obožavatelje dvije ukrštene daske.
Operi se smrdine.
Pa naravno, ko pravi probleme na jugu te inace mirne zemlje? Muslimani. A zasto? Ne znaju ni oni, ali eto, drzava je budisticka jer su i velika vecina stanovnistva budisti, ali All.ah kaze da to tako nece moci. Nece njima neki mnogobosci govoriti sta ce raditi, u knjizi pise da to ne smije tako biti. I onda naravno ide taktika \"gdje god nadjes zgodno mjesto tu bombu posadi\", stradaju civili, djeca, ali dzihadlije bas briga za to. A kmecace o svojoj ugrozenosti kad ih neko pogazi radi ovoga.