Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže nije terorizam vjerovatno se samo namjerno zabio u ljude. A koja je definicija terorizma? Ja koliko znam "Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva... "(Wikipedia). Zašto je taj termin rezervisan samo za muslimane kada je po definiciji i ovo terorizam?
cuj nije musliman...polako, operativnim radom ce se sigurno utvrditi da je prikriveni selefija
Ćaća te .ebao ošnuta
Umobolnik !!
Katolicki terorist.
Možda i jest napao nastojeći iznuditi političke ustupke od vlasti, pa bi ga se u tom slučaju svakako proglasili teroristom. Sasvim drugo pitanje je da li je on kršćanski terorista ili ne. Da je vikao "Za svetog Petra i Mariju" ili slično, službeno se napad može okarakterisati kao vjerski, odnosno katolički ili protestantski. Ukoliko nije to vikao, ili ne kaže da mu je vjera bila motiv, onda ne postoji temelj na osnovu kojeg bi ga se moglo okarakterisati kao vjerskog teroristu.
Možda jeste gazio ljude druge vjere. Na primjer, mnogi katolici zamjeraju jehovama što ne slave i ne priznaju božić. Šta ako je dečko katolik, znao gdje većinom žive i okupljaju se jehovini svjedoci, pa se zaletio pravo u njih ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bio neki Alija, Mehmed odmah bi se pisalo i objavljivalo po CNN " Teroristički napad izvršio musliman " !!!
Ovaj Alek je trebao biti Alija i sve bi bilo uradu, ovako nista od terorizma. Jadan je ovaj svijet, ali svemu dodje kraj.
A jest se ovaj Toronto izgradio
ova na slici 9 ima dobro dupe