Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak 40 funti kazne, mnogo majku mu....
ovo mi je stvarno morbidno i odvratno, fuj, svakakvih bolesnika na svijetu ima
bolesno
Covjek ne zna sta bi vise rekao na sve ovo sto se desava.... Toliko je cesto da je postalo normalno, a to je zalosno :S FUJ FUJ FUJ !!!! Ja bi ovog na lomacu odmah !
Bolesno...
Snimka kamere se borio protiv policajca: http://tinyurl.com/ccg2fgd
nisam skontao, pozlaćeni abortusi, jeli?
da fuq did i just read?
joj jest vala... baš su dosadni...
Koji će im 40 funti? Šta to predstavlja?
Ovi stvarno neki su opsjednuti Srbima na svaku temu ih spominju nekontam vas sviju mi. A ovakve ljude ubit treba odma a ne slat u zatvor cuj krijumcarenje fetusa pa kolko to morbidno mora biti
I OVI SU NEKI SOTONISTI!KAO DA SU FASTIMA GENOCIDASIMASRBIMA BRACA!SSRRBBIII DDIISSMMRRR
gdje bih ih prodavao?
Prihvatite Islam, bit ćete spašeni..Jer...Ovo šta ljudi rade, ovo vodi samo propasti i istrebljenju čovječanstva nekom Božijom kaznom!!!
meni je naj-crnjak to sto me nista vise ne iznenadjuje... svaki dan toliko izopacenih, strasnih vijesti, i covjek u neka doba ogugla... tuzno je to.
A Arabiji nedavno pogubili zenu sto se bavila gatanjem, mislim da bi ovog idiota trebalo takodje ali javno spaliti.
godina dana zatvora i 40 funti?????salite se...