Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5000 policajaca cuva tu elitu. Samo se pitam zasto ? Zar nije demokratija i sloboda? Od koga ih cuvaju? Da napiremer u bilo kojoj ne zapadnoj drzavi ovako nesto, to bi predstavili kao diktaturu.
ljudi digli hajku i sad ce se neko naci da se zalaze ta ta njihova prava :D tako to ide a bosnjo na kliksu
Oce urac.
"Mi protestujemo svake godine protiv WEF-a, i da Trump dođe ili ne, nije nas briga." Bunimo se protiv necega. Ne znamo ni mi sta hocemo, ali se ne slazemo.
ali se barem bune, uvijek nesto moze biti bolje. za razliku od nas, nama kad bi posli ulazit u kuce i nosit nam stvari mi bismo sutili...nemamo taj poriv da se bunimo, imamo strah od "vlasti", to je kao nekakva dogma kod nas...ne smije se na babu, mater, starijeg, vlast...
Više se skupi u javnoj kuhinji.
neka dodje u BiH Trump. Napravit cemu mu statuu ako treba :D
a kod nas biju ljude jer traze svojih zaradjenih 11 plata
U čemu je frka oko formuna i Trump-a.