Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko Fazlija, ne mogu ni minus da pogode na komentarima
@jel ba ma to je samo par poremecenih pojedinaca i narkomana, kako bi efendija rekao, koji pljackaju crkve i skrnave groblja, a nekad dizu i u zrak e kako se efendijina daleko cuje! cak i u svedskoj! dobar glas daleko se suje, a efendijin.. jos dalje!
Efendija, jesi li to ti? Nego slusam ovdje dvojicu pa pokusavaju da odgonetnu koji li sad od dezurnih sumnjivaca. Da nije kakav pravoslavac ljut na katolike, a mozda je i kakav anglikanac trznuo na baptistu, ili je opet neki protestant poludio zbog adventista, a moze biti i da su jehovini svjedoci, koji su ipak najsumnjivi, odmah iza militantnih budista belaj lame koji imaju tradiciju dizanja u zrak i piromanske sklonosti. Cudno, kako pored svih tih dezurnih sumnjivaca nekome padose na pamet dobri bosnjani...stvarno je to cudno da pored tolikih nasilnika na svijetu oni odmah pomisle na muslimane. Mora da je rijec o velikoj cionosticko-masonskoj zavjeri protiv muslimana. Jel\'da efendija? Sta ti kazes na to?
nema veze ko su pocinitelji, sad ce namah da natrpaju par nako odokativno u hajvan vagen pa za bosnu dok se ne pronadje koji je, a ako se ne povovi onda ce skotntat da mora da bidne da je je bio jedan od onijeh sto su ih teslimili hajvan vagonom
brcak jel ti ta tvoja \"obavestajna sluzba\" dostavila informacije zasto toliko proljevno non-stop se.res?
nije tebi lako jarano...ne´doBog nikom :(
Obavještajna služba REPUBLIKE SRPSKE ima pouzdane informacije da je počinilac ovog terorističkog nedjela poturkmenistanac sa područja poturkmenistana (23,56%).
heljp! dzenosajd! jedi vanago!
Ako je musliman bacio onda je terorista, u slučaju da je kršćanin on je samo jadna zalutala ovca