Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipi srb pa tuurchine zasto si pobjegao u tu \"crnu zapadnu demokraciju\"?????? zasto ne izabra neku od bratskih muslimanskih zemalja.?????? koja ste poogaan od ljudi vi bolje i ne zasluzujete od onog sto ti opisujes. evropi i njenoj demokraciji se nije moglo nista gore desit od pojave islama na njenim prostorima
Bilo je trke i frke u Bosni.Egzekutori ruskih i vatikanskih ciljeva su opce poznati .Hrvatska i Srbija na tlu Bosne i Hercegovine izvrsavaju oni sto zapad zeli i sramno jos dodaju ulje na vatru.Silovanja,pljacku,klanje,masakre od strane srbijanskih i hrvatskih snaga zapad (EU i USA) bezdusno promatraju.Organizirano sve iz drzavnih vrhova koje stoljecima sprovode rvaCka i pogotovo srbija.Pravo i demokratiju EU i USA cuvaju u policama svojih kabineta ,u praksi fasizam.Na demokratiju se iskljucivo pozivaju kada treba uprljati lice islama putem javnih glasila.Pederluk,prostitucija,droga,psihicke bolesti, hajmo nazvati kriminal ,jednom rjecju, na svakom koraku cine okosnicu zapadne demokratije koje se nudi.
samo nek se nesta desava!!:)
Hebo te, ovo ti je ko iz Borata. Tishnek massacre?
Brate zato sam se je i odselio iz BiH. Pametniji popušta.
Gdje god je islama, tu je i trke i frke, kad samo znaju mlatiti se i ništa drugo...