Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt Saudima i njihovim cionistickim gospodarima, a @ampak je jedan glupi, primitivni i zatucani u.s.t.a.s.a iz Kiseljaka, koji ne moze nista da vidi od svoje mrznje prema Bosnjacima i muslimanima.
bitno da se položio kamen temeljac za gradnju džamije u nekom gracu. ... niko ne gradi fabrike da zaposle ljude. daleko ćmo dogurati ovako.
boli me k.u.r.č.i.n.a. za tom glupom sirijom.
Ako nisi upućen u tematiku, nemoj se barem provaljivati.
@ampak bez uvrede, ali se vidi da nisi bas upucen u meritum cionisticko-veh-bi-ajevskih odnosa, nego ti je jedini cilj dodavati sitnog banovickog... samo za tebe (u slucaju da stvarno zazelis sabrati dva i dva): Qatari Emir secretly visited Israel Clip http://www.youtube.com/watch?v=wYNVXinDtGA ako nisi upoznat - ovaj lik ti je, izmedju ostalog, i vlasnik al-jazeera-e.
citajuci bosnjacke komentare, covjek stvarno dodje do zakljucka da vi bosnje ne znate ni gdje ste suplji ... \"vehabijsko-cionisticka\" ?! covjek stvarno mora biti muslimani da smisli ovakvu kovanicu ! bez uvrede ...
drago mi je vidjeti da i kod nas ljudi razmisljaju svojom glavom i provjeravaju informacije iz vise izvora, slazuci sebi realnu sliku situacije na terenu. mene licno,po pitanju sirije, je ponukalo to da je nedvojbeni moralni autoritet sirije (inace nepokolebljivi kriticar arapskih rezima,pa tako i sirijskog) sejh dr. bouti, u ovom slucaju, bezrezervno stao na stranu sirijske vlasti i upozorio na cionisticki plan razjedinjavanja muslimana i njihovog medjusobnog sukobljavanja, s cime bi jedino potpunu korist imali oni. upozorio je na to,a to je potvrdio i sejh nasrA.l.l.a.h u interwievu datom assangeu,da je jedini interes cionistickih mocnika apsolutno rasulo i konstantni rat u siriji,a ne mir - kako nam to oni na svojim medijima zele prezentirati.
Zašto nas BHT i FTV truju? Nakon što je ub_ijeno nekoliko desetina a ranjeno nekoliko stotina ljudi, BHT prenosi izjavu UN posmatrača - \" Pobunjenici bi trebali promijeniti način borbe protiv snaga lojalnih Bashad al-Assad-u\". HEEEEEEEJ.... Zamisli da UN posmatrač kaže poslije rušenja WTC-a - \" Al_Qaeda bi trebala promijeniti način borbe protiv snaga lojalnih George Bush-u\".
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, u zanatu, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan na polju i noć u krcmi, uz jedno pivo igrajte pokera sa ostalim građanima. Postoji kompletna europa sa svim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je ratovati, pljackati, trgovati, biti krčmar, svecenik, aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci partnera i ozeniti/udati se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte...ne kosta vas nista.
Sirijski narod ce se odbraniti od cionisticko-vehabijskih zavjera i njihovih placenih ubica, a onda ce doci vrijeme za naplatu racuna. Sloboda za narode okupirane Arabije, Palestine, Bahreina i nepokorene Sirije!
Ko i sta je Sirijska organizacija za ljudska prava i sta urednici ovog propagandnog klix portala misle o svojim citaocima http://www.advance.hr/vijesti/ekskluzivno-istrazivanje-o-kredibilitetu-izvora-informacija-o-siriji-i-izvjestaj-ruskog-ministarstva-vanjskih-poslova/
Sirijska Organizacija za ljudska prava je cionisticka ispostava u Londonu koja zajedno sa vehabijsko-cionistickom Al Jazeerom koju su zbog ratne propagande i laznog izvjestavanja do sada napustili brojni novinari plasira najgore lazi i ratnu propagandu za racun Tel Aviva i cionistickih sluga u Rijadu i Kataru. Obavezno procitati i ne dozvoliti da vas cionisti, njihovi vehabijski poslusnici i ovi placenicki portali kakav je ovaj lazu i varaju http://www.advance.hr/vijesti/belgijski-analiticar-pierre-piccinin-nakon-posjeta-siriji-na-snazi-je-nevidena-propaganda-stvari-su-potpuno-suprotne-izvjestavanju-zapadnih-medija/ http://www.advance.hr/vijesti/bivsi-novinar-al-jazeere-za-libanonski-list-assafir-trazili-su-me-da-lazno-izvjestavam-o-stanju-u-siriji/