Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23:38. Kralj Abdullah je, za sinoćnje nerede na centralnom trgu u Kairu, Mubaraku u kešu dao milion dolara. Banditi koji su imali konje su dobili po 200 džunejha. Plan se sprovodio pod nadzorom Omera Sulejmana (zamjenika Mubaraka kojeg je prije nekoliko dana imenovao lično Mubarak). Ahmed Šefik koji je nakon sinoćnjih događaja iscenirao da je zapanjen događajima i rekao da će dati ostavku je dobro znao za zavjeru. Ahmed Šefik je inače trenutni premijer kojeg je Mubarak obavezao da formira novu vladu. Muslm.net ________________________________________
U kasnim vecernjim satima antiv vladini aktivisti protjerali su Mubarakovce sa trga Tahrir.Utvrduju se i pripremaju se za sutrasnji dan i pokret na palatu u HELIOPOLISU . 23:09. Egipatska aktivistica protesta Sarah piše na Twiteru: Kada Obama govori o „miru“ u Egiptu, sjetite se njegove „demokratije“ u Iraku i njegove „slobode“ u Afganistanu.
CCN-VIDEO-http://www.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/02/03/exp.am.intv.eltahawy.burns.cnn
. Nikad nisam nameravao da Gamal bude predsednik posle mene\", kazao je Mubarak.On je rekao da je osetio olakšanje posle obraćanja naciji u petak da se neće više kandidovati za predsednika.\"Nije me briga šta ljudi za mene kažu. U ovom trenutku brinem za svoju zemlju, brinem za Egipat\", rekao je Mubarak.Na pitanje kako se oseća, odgovorio je da se \"oseća jakim\".\"Nikad neću pobeći. Umreću na egipatskom tlu\", poručio je Mubarak. Britanska obavještajna skužba odgovorno tvrdi: Ministrastvo unutrašnjih poslova Egipta je postavilo ekspoziju pored crkve u Aleksandriji. (Odmah nakon eksplozije u Aleksandriji, egipatski obevještajci su uhapsili Muhammeda Bilala i prebili ga do smrti
Egipat ski predsednik Hosni Mubarak izjavio je danas da želi da podnese ostavku, ali da strahuje da bi nastao haos, ukoliko to učini sada.\"Dozlogrdilo mi je. Posle 62 godine u javnoj službi, dosta mi je. Želim da odem\", rekao je Mubarak za ABC.Mubarak je američkog predsednika Baraka Obamu opisao kao veoma dobrog čoveka, ali je odmahnuo rukom na pitanje da li oseća da su ga SAD izdale. Egipatski predsednik je rekao da je Obami kazao: \"Vi ne razumete egipatsku kulturu ni šta bi se desilo da sada podnesem ostavku\". Mubarak je rekao i da njegova vlada nije odgovorna za jučerašnje nasilje na trgu Tahrir u Kairu i za to okrivio opozicionu Muslimansku braću. \"Veoma sam nesrećan zbog jučerašnjeg dana. Ne želim da vidim Egipćane kako se bore jedni protiv drugih\", rekao je Mubarak u nemontiranom, 20-minutnom intervjuu, obavljenom u veoma obezbeđenoj predsedničkoj palati u Kairu, a pored egipatskog predsednika je sedeo njegov sin Gamal.\"Nikad nisam nameravao da se ponovo kandidujem.
22:22 Dva novinara El Džazire koji su danas prijavljeni kao nestali, nakon šest sati su pronađeni brutalno pretučeni, prenosi istoimena televizijska kuća. -------------------------------------------- 22:15 Mamdou Hamza, inžinjer u Kairu, izjavio je kako je bio svjedok prebijanju u hapšenju mladih aktivista za ljudska prava na ulicama u Kairu, prenosi BBC Pretucen je i jedan svedski novinar.
Kakvi resursi jadan. Vode nemaju kako treba, struje nema, smetlje na svaka 2 metra kontejnera nemaju, u pjesku nista neuspjeva, nafte nema. Turizam? i nije neki resurs, vise da se zaposle ljudi. O kakvim ti resursima pricas???
da je mubarak pametan sad kad je vidio da su ga cionisti potrošili pa da uvede najjacu demokratiju na svjetu i ujedini arape, s resursima bi za 5 god postali supersila