Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"All in all it was, just the brick in the wall.\"
U pravu ste..Tada ste imali HLADNI RAT.... a posel rusenja Berlinskog zida VRUCI RAT, BILMEZI.....I OPET CETE IMATI VRUCI RAT....
Što srušiše zida u Berlinu, Mi bismo ga stavili na Drinu. -Unprofor Big Band
Zidovi dole!
kume nije ni tebi lako :)
http://www.youtube.com/watch?v=gz3TpvZGD2s
SERGEJ BARBAREZ-SELEKTOR BIH
http://www.reprezentacija.ba/top-vijest/5230-bih-pobijedila-italiju.html dje vam je ova vijest ???
Komunisti = SIDA
Za 50 godina ja planiram jos uvijek komentarisati ovdje pa vi kako hocete.
@CCCP 1992-1995: Toliko o vasem \"bratstvu i jedinstvu\"! Laž prijatelju, sve je to bila jedna velikosrpska/NDH-ovska LAŽ! PROBUDITE SE KONAČNO!
Pad tog berlinskog zida se direktno obrušio na naše glave 90- tih godina na Balkanu, al\' neka neka...bit će opet zidova koji dijeliti dobro od zlog ipoganog kapitalizma koji nam je donijeo sve ove ideologije mržnje i laži.
ceznem za belegijom tvrdom kao cigle berlinskog zida!!!
ima nevidljivi zid koji se nikad nece srusiti
ej ljudi tri ture, opet :D