Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"demonstracije, menstruacije...bitno je da je neko krvoprolice...\"
\" lektore \" , procital\' se sta godj ? Ja vjerujem da bi ti mozda i procitao samo kad bi znao kako . Chitaj covjece sta pishe !!!
...u titino vrijeme smo hi zvali PROTESTANTI sve dok nam ova nova demokratija nije pobrkala pojmove...a zvali smo hi i DEMONSTRANTI za razliku od DEMONSTRATORA (koji nesta pokazivaju, demonstriraju)...
U hrvatskom jeziku (za ovog Tuđ-idiota koji je prvi komentirao) postoji samo riječ prosvjednici.
Samo da znate, riječ protestnici ne postoji ni u jednom od južnoslavenskih jezika...
svaka im cast. kako se narod brani protiv gradnje zeljeznicke stanice. steta da nasi ljudi nisu vakvi
Policajci bastinasi, su jedni od stanovnika vatre.
Podpisujem!!!
A jel\' bila koja protestnica ? ili protestnjikinja ? .... ma daj .... ne seri i ti i profesor koji te je poducavao novohrvatskom ! Da te podsjetim na njegovo ime i prezime ? Franjo Tudjman . Malo je neobicna kovanica Tudj i man . On je meni vrlo Tudj ! , kao i njegov \" jezik \"