Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da ponovim:ovi šeici su poput srba,slažu prije nego što zinu! Kad su ranije objavili cifru preko sedamsto nastradalih, rekao sam da lažu i nakupio sam se bruku minusa :))
A moras Srbe ubaciti u pricu,Botu BAkirov,da malo okrenes temu u kontra smijeru. Hebo li vam Turkovic i CAusevic mamu SDAovsku kriminalnu.
BH munja Rece posteni balija. Bolje i lagati kao srbin dok postoje takvi kao ti sto je glup i proguta laz. U tome je razlika zatucani stvore.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
na kojem se to jeziku Kamerun zove Kameron?
Natural selection at its finest.
islam je vjera dovrsenaa.-ovo danas sto se zove islamom odvojeno je od sustine i luta.----kada se kaze islam je cista vjera,nemisli se samo na higijenu,misli se prvenstveno na istinu.-islam je vjera istine. -u islamu vjeri dovrsenoj nema: robstva,,rasizma,,fanatizma,,egoizma,,izrabljivanja,,terorizma,,nema kriminala bilo koje vrste,,nesmije biti lazi,nasilja bijo koje vrste u islamu nema prisile.--ovo sto se danas dogadza medzu onima sto sebe nazivaju pripadnicima islama nema veze sa islamom.-oni svojim ponasanjem i radnjama skrnave islam.-svi oni sto sebe smatraju pripadnicima islama moraju se vratiti sustini islama.--ISTINI.--OVO STO SE SADA DOGADZA JE LUTANJE.
U Bosni se mora izvrsiti odlucna akcija protiv nazadnih hodza ,popova,i onih koji dozviljavaju da im ovi kriminalci ispiraju mozak,sve u cilju bogacenja nacional kriminalnih lidera,i bogacenja vjerskih organizacija u Bosni,dosta vise nazadluka.
ma daj jbt!?
Nije mi jasno zasto ovi ljudi idu tamo, samo se muce, trose, rizikuju zivot i kao fol nekog sejtana gfadjaju SVASTA
SAd ocekujem ovdje diskusiju protiv Srba
Dobro,da ne bi lagali jedni drugima i navodili ove ili one razloge,cinjenicno stanje je sljedece...Saudijska Arabija ima MINISTARSTVO ZA HADZ,jedina uloga tog ministarstva je organizacija dolaska,boravka i ispracaja hadzija,to ministarstvo izdaje dozvole za hadz,bez te dozvole ne mozes ici na hadz...e pa zasto izdaju 2 miliona dozvola ako sigurnosni aspekti govore da se bezbijednost moze garantovati za 1,5 miliona hadzija,zasto izdaju dozvolu da neko cetvrti put ide na hadz a neko ni jednom,zasto se ne prave liste prioriteta...i svake godine isto,urusi se neki tunel,propadne neki most ili ovo sada...pa niko na hadz ne ide sa nijetom da tamo bude samljeven nogama drugih hadzijać....zar su ovo organizacione sposobmosti "cuvara svetih mjesta"....sramota
Zato sto kriminal i nazadluk haraju Islamskim svijetom
Dovoljno je vidjeti sta kriminalna SDA radi od ove zemlje 25 godina,a Kavazovic papak se javno hvali kako je isao od sela do sela i agitovao na seljake da se glasa za SDA. Sto vise neobrazovanosti,i nepismenosti,to vise nacionalizma,anarhije i kriminala.
Da ne bi seljadija i islamofašisti i ostali krmojedi neprijatelji islama pametovali, predlažem da pročitaju kratki tekst, ispovijest preživjelog ovog događaja sa hadža. http://www.n-um.com/?q=node/6957
A sta ako ne jedem krmetinu, al samo locem, mogu li onda "pametovati"?
ne seri, djece ti