Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isa a.s
da su ljudi Isusa držali isključivo za čovjeka, kršćanstvo ne bi preživjelo ni do 100. god poslije Krista. Osobito uz uskršenje, uzlazak na nebo, slanje Duha Svetoga....od vas ne ne očekuje razumjeti Tajnu Boga Živoga, jer ste robovi nekog drugog a ne djeca i pojam Oca vam je stran pored zakona i propisa. Uistinu robovi. Nema smisla dalje s vama o tome. Bog vas blagoslovio.
od laži se uvijek dobro živilo
Isaa . Isus , Allahov poslanik , covjek , sin Merjemin ...
Isus - Isaa , Allahov rob i poslanik , sin Merjemin- Marijin .... nagovijestio u Bibliji dolazak poslednjeg poslanika Muhamed-a - a to ime znaci pohvaljeni .
cuj isusova grobnica? ovo je veca laz nego gospino ukazanje
Hoće i Isus ??
http://www.faktor.ba/vijest/zatrazen-pritvor-za-18-osoba-poznat-identitet-svih-uhapsenih-u-akciji-praznik-241111
Vjera nije nista drugo do alat da se pojedinci dohvate vlasti i materijalnog dobra. Da je suprotno bilo ciji bog nebi dopustio stradanja i konflikte..
@DjonSon Kao da su bolji slijedbenici bilo koje druge konfesije. Mozda je jedino budizam izuzetak sve ostalo na gomilu polij benzinom i zapali
Samo da mu ne stave trokut i oko na grob
Ima puno stvari sto nisu naucno dokazane. Ovo ce biti fino pogotovo za turiste.
Vjera nije nauka ili obrnuto
@CrazyNorth ...sam svoj neprijatelju ne ide to tako kako ti sotona dosaptava .... sada ste nerazdvojniprijatelji , ne ide tako .... pazi da u paklu ne saznas da si zivio zivot zablude . Pokaj se , reci Boze ti koji si jedan , oprosti mi , uputi me . Ovo vazi za sve koji se sale i zabavljeju a smrt je sve bliza i bliza ....
a gdje su mu košćure?
Gdje je tvoja pamet?
@rea hm... ides i klanjas se praznom kamenom sarkofagu, navodno jer je tu lezao neki tip po imenu Isus!??? cija je pamet ovdje manjkava??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)