Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće ovi sa Balkana.Probaju prvo fino vide ne mere onda idemo krimi rad!!!
ebi ti to..ovi srbi su rodjeni za kriminal..
@Legalize it! Ti se zalazes za legalizaciju a nazivas ih kriminalcima.
@Dildorad zato sto je gofno od covjeka koje mrzi Srbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi... teroristi.. ubice... narkodileri...silovatelji...
Ah srbske ljepote diljem svijeta
Zašto bivši? Gdje su izdate letačke dozvole? U Beogradu, naravno!
U ovakvom gešeftu tuljumbaši dominiraju...
¡Ay, caramba! Muchos cocainos
hahahahahaha,ogladnio medjed
Vlaska posla........
Da je kojim cudom bio kakav bosnjo u pitanju, sta bi onda sra li u pm??? Srbi ovo srbi ono..
Kandidat za pilota mora imati navršenih 16 godina starosti pre prvog samostalnog leta i ne može leteti samostalno bez odobrenja instruktora letenja koji ga obučava. Maloletno lice može pristupiti obuci uz pismenu saglasnost roditelja staraoca./PA MI SMO ZA ROLE IMALI VECU OBUKU?!
To neki srpski Barry Seal?
Cetnici su i u Rusiju isli da se bore pa ih Rusi izbacili jer su krali kao sto inace znaju, izmedju sebe da se biju zbog plijena, mali rusi srbi ne mogu ni sebi pomoci a ne drugima.
Ti sve znas ebote, znas tacno sta je bilo u rusiji i kako su se medjusobno tukli, i kako su krali i kako su ih rusi otjerali, hahahahaha. Ebote, masta vam nije losa, samo Cudo da ste nesposobni u svakoj sferi zivota, vi ste kolektivno retardirani. Nema gluplje izmisljene nacije nego vas bilbordnacije.
hoces li od ovih ikada ista dobro cuti
sviđžami se..poyy
Ma ima njih i u Dominikanskoj Republici koliko hoćeš. Sjedio sam sa jednim iz zemunskog klana.