Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bive Spanci gori od Talijana
Masallah
Fala na dnevnoj dozi korone
Dosadno kod kuće? Djevojke žele strast i seks. Piši im ovdje (getbadgirl.соm)
Nije dosadno ko radi,ako želiš koronu piši i ti ovdje getkoronanow.com
umirel se u toj spaniji od drugih bolesti, il samo od virusa.. imajul oni srcanih bolesnika? imal u spaniji iko rak? imal ko da od mozdanog udara umre? il su sve te bolesti sad na cekanju dok korona ne poubija ljudi pa ce onda opet na red doc ostale bolescine..
opet postavljam pitanje je je li u ovom broju novozarazenih ubrojano novozarazenih od gripe od dijabetisa i drugih bolesti i od ovog broja umelih je li ubrojano osobe koje su umrle od srcanog mozdanog udara diabetisa i drugih bolesti
@IzetSmriko01 od korone samo. jel to tesko shvatiti. ovo nisu izvjestaji o svim umrlima vec o umrlima od korone
Sta on zna kako se vodi zdravstvena statistika. On to misli da je kap spisak kad mu majka ide u kupovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni ovi sa klixa nije nista jasno - podaci sa worldometera: +6,120 zarazenih +616 umrlih - odakle oni vade podatke da mi je samo znati - iz pete mozda???
@DrevniSamuraj ovo su tacni podaci citaj spanske novine pusti se worldometara. i ima onaj Hopkins web sote tamo ke mozda najbolje
treba razd ojit one koji umru iskljucivo od korona virysa i one koji su umrli a imali koronu
Nece se ovo smiriti do jeseni...
@Admiral dobro strucnjak
Nece se ovo smiriti do jeseni...