Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sa klix-a jedva docekaju da objave da je povecanje, na stranici worldometers su skroz drugi podaci, koji pokazuju da je doslo do smanjenja.
@mel ovi podaci su potpuno tocno, a podaci sa worldometersa se azuriraju ujutro i tek kasno uvecer, pa provjeri veceras i javi je li doslo do smanjenja. Nadajmo se da ce smanjenje uskoro poceti..
Jest lose zdravstvo u Spaniji,nista im doktori ne znaju,svi kupili diplome za doktora(komentar prosjecnog isfrustriranog Bosnje),ne do Bog da je u Bosni slicna situacija,ni Sava ni Drina ne bi oprala doktore od bidona.
@lalisa kao prvo ne kaze se doktor nego treba reci doktur :)))), ovo drugo si dobro napisao, Cestitam!
Kome je ovo sve postalo bezveze i dokoorcilo...
Vi mediji ste najviše krivi radi ovih rezultata... ovo dolazi i sa stresne strane iz razloga što je narod izbezumljen vašim finim obavjestima :)
Ne gledajte procente smrtnosti gledajte broj umrlih Kod nas je ovo hvala Bogu još uvjek jako malo
@gooUser1582222451 Ko je u potpisu?
Uvjek se vraca kao bumerang...