Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sljedeće, nosać aviona, svemirska raketa...?
Kakva je to podmornica koka ima “” prozore “”. Hahaha
Nasi izmislili i preko granice na bijacu pretjeraju isto vozilo golf , cak ga i zovu golf 2, izmislili i nekog lika kaze ceka ih na prelazu za 20 eura pusta to vozilo sto su izmislili.
To je na trzistu najmanje 15 tona dok.dodje do bih 25 tona..udaraju to svime i svacim..
Made in Kiseljak BiH. ?
Privatni sektor je uvijek bio jaci od drzavnog. Npr elitni bosnjaci imamo svoje dronove, svoje maceve, svoje snajpere, bombe, dum dum metke, otrovne metke, hemijske metke, pod zvucne, jaci smo od drzave. I pare da platimo nekog da ubije nekog i nekog da ubije nekog i nekog tog nekog. 😎😂 A gdje god dodjemo kuci smo
Ova može u Neum, neće smetati most.
Sa drogom je najbolji biznis
čega se lik dosjetio
Podmornice