Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta li će sad reći haarp experti...
A pošto je oluju najavio onaj fizičar prije 7 dana kao uzrok harpa sad će ameri reći da su im Rusi namjestili.
Odgovor za one koji lutaju i cude se kako ovo.Kaze Allah u casnom Kuranu zar su stanovnici sela i gradova sigurni da danju dok se budu zabavljali kazna nece stici,ili dali su sigurni da ih kazna nece stici nocu dok budu spavali..Allah radi sta hoce samo je covjek taj koji se oholi i porice istinu.Akad covjek vidi sve ovo od poplava pa nadalje vjerniku to jos vise njegovo vjerovanje ucvrsti a nevjernik se cudi.Kao sto kaze Gospodar vi zaista imate dokaze u vama samima a onaj koje razumom obdaren ce zaista pouku izvuc.Allah se kune da ce jos na ovom svjetu vjernike ucvrstit posebnom rijec ,a onaj koga Gospodar ospe razumom taj je obdaren najvecim blagodatom...Nista nije dzaba i na koppnu i na moru je buka a to je sve zbog ljudiski grjeha zbog nezahvalnosti i poricanja a kad ih kazna strefi mole se samo jednom jedinom Gospodaru da ih spasi jer nema onih kojima su se molili al i kad ih Gospodar opet spasi malo je njih koji ostanu zahvalni jer opet okrecu glavu i rade sto su radili ..
pa vidiš s kakvom budalom imaš posla kad mu je nick pravo ime i prezime... @emir.skoljic čekaju te braća u Iraku i Siriji, otisni se u avanturu i ostavi normalne na miru :)
ovaj tvoj citat mi zvuci kao politicka kampanja pred izbore. vjeruj u mene/glasaj za mene i bit ce ti bolje. tako nekako otprilike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to će se na nas odraziti,kad sve poskupi,eto sta ih je zadesilo,bice dosta tesko
What i's next ? The day after tomorrow maybe ?!!
Ne treba biti expert da se shvati da nije majka priroda uzrok sta se danas desava sa klimom i ostalim stvarima,samo malo sire treba gledati i sve ce biti jasnije..lijep pozdrav
sam' se zajebavajte, kad za mjesec ovdje žislo sjebaćete se
Hmm, cuo sam da ameri mogu i vrijeme kontrolirati. Pa hajde da vas vidimo sad :) Ničija sila nije Bogu mila ;)
Najodgovorniji su za klimatske promjene, pa mi nesto dodje ko pravedno sto ih hara.
To se Bosanac preselio iz Kanade u USA pa za njime i sav snjeg iz kanade a i grtalice... Biće na kraju da sve ljepo u toj americi ali ubi ga lopatanje, a i ona grtalica što dođe pa se zaglave u snjegu.
kako je lijepo vidjeti snijeg, makar na slici
Zimska idila
I mi volimo snijeg i rado ga se sjecamo!
The Day After Tomorrow :)
Sta je Ameri....gdje sada vasa moc pred Bozijom? Harp, ovo ono...
Vjerovatno su im za ovo Rusi krivi... Nacice Obama nacin da pojasni kako...