Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto mi smo puno sretniji sto znamo za jacksona
Ameri ne znaju da je umro Himzo 1/2. inače da je to pravi režim ne bi znali ni da je živio.
ovako ste i vi balinkosismješni veličanjem druga Vam Tita, sta se čudite Koreji , ona je zatvorena a vi imate sve medije svjetske koji osuđuju kriminalca tita a vi sljepo vjerujete u njega, ali sta je tu je, vi ste kao i srbi kako jedan misli tako svi misle
pa oni i nisu čuli za njega kako će znati da je umro, jer oni su samo čuli za Lenjina i Tita a čuli su i za Brada Pita
bar nemaju saobracajnih guzvu :/
Online kupovina bez kreditnih kartica sada je moguca i kod nas. Kupujte bez kreditnih kartica ili ih zastite od izlaganja mogucoj kradji putem Kupovina.com.ba servisa www.kupovina.com.ba
Čuj zgrade blizu granice koje gledajući iz Kine lijepo izgledaju, a nemaju prozora i u njima ne živi niko. Ma molim te, pa čak ni drugovi iz mjesnih zajednica ili slični njima iz neke lokalne vrhuške. Moš\' mislit\' koliko je istina da su napravili zgrade, a u njima baš niko ne živi. Sve mi ovo vjerujemo. Sve ! Sve je tako kao što ovi kažu.
U SAD-u nema dugme za 13. sprat jer 13. sprat i ne postoji :) Nece niko da zivi na 13. spratu, praznovjerje, losa sreca, sta ja znam, helem, poslije 12. sprata kod njih dolazi 14. sprat :)
A ne znaju ni da je Ceca slobodna.
Osim te trojice ostali nemaju pojma ni da je rođen.
Pricao mi je dedo 30.05.2012. u 12:49 Лагао те је дедо. Какви црни Срби из Шумадије, ђе си их ти то видио? Људима одузимали њихову земљу, да би им дали муслиманску.
Ovaj kombi mi ne izgleda kao da je iz 1940-ih, a ne vidim da je i ulica prljava, ovo je sigurno fotomontaža, zar bi časni američki novinari nešto izokrenuli.
obicna zapadna propaganda ! da li ste zaista toliki idioti da vjeujete u ove lazi ?
Kad bi Zlatko Lagumdzija osvojio apsolutnu vlast i mi u bih bi dozivjeli isto ovo sto dozivljavajau ljudi u sjevernij koreji.
ne znaj za michaela maykla da se preselijo na ahiret? hebo te patak, informacija od vitalnog znacaja za buducnost kako koreje tako i cjele planete.
velke li stete ne znati je li Jackson umro....kamo li srece da i nas ne bombarduju tim istim glupostima......
bolje JEDNOUMLJE nego VIŠEGLUPLJE