Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL i razne Nusre i Usre su ti proizvod CIA-e koja je na vehabijsko-tekfirijskoj ideologiji izradila svjetsku mrežu vehabijskih ćelija iz koje u svaka doba može vrbovati određen broj ''mudžahida'' za potrebe ratišta koja otvore, obavezno u islamskom svijetu. Sjeti se samo kako su domaće vehabijske daije pozivale u rat protiv mrskog Asada. Ali ne pozivaju u rat protiv mrskog Izraela!?
Isto kao što ukrainski pravoslavci ubijaju ruske….i obratno. Baš pametno
sad je kod Alaha, valjda
nego jel' se tko od vas sprema ići dolje u pomoć?
Da vam dragi Allah sve najgore da u životu jer ste stoka ona ponajveća kada se muslimani trijebe kao kerovi vi neke muslimane izdvajate i nazivate teroristima i vi ste isti kao Izrael proklet vam svaki zalogaj hrane i gutljaj vode bio Amin
Ko će sad dobiti 72 djevice, ovaj što se raznio, onaj što je ubijen ili obojica ?
Tahrir el Sham nije nikakva teroristička organizacija, čak njihove najteže borbe su bile protiv ISIS-a. To je vojska sunnita Sirije, koji su potlačeni iako su većina stanovništva Sirjije (oko 90%). Rusi podržavaju Assada i šijitsku manjinu koja je uništila Siriju. Tahrir el Sham je ogranak Slobodne vojske Sirije. Vidite da ih stalno napada prouzvod Mossada, koji se zove ISIS.
Treba te privesti u OSA pa im to objasni, bas tim riječima.
Index - klix, copy- paste portali
Ja se mogu sjetiti 2015 kad su neki portali podržavali ove teroriste u borbi protiv vlade u Damasku.
To htjede reci, odjednom ozloglašena…,cjelo su vrijeme označavani kao pozitivci. Kopiraš klixe bbc i ostale. Bbc sto je objavio dokumentarac o Erdoganu, pa to je neviđeno, sve su stvarne činjenice zanemarili.. oblatili ga ono poganski i tu pricu nažalost mnogi gutaju.
Sve vam je ozloglašeno a jedni te isti koji napadaju njih podržavaju i Izrael protiv isto tako ozloglašenog Hamasa odnosno ubijaju muslimane kao kerove a uče istovremeno i muslimane kako da mrze muslimane.
Vehabija vs. Vehabija wtf????
izraelsko americki placenici
procitao sam text a ne kontam jel ovaj znao protiv koga se bori i za koga se bori
Vehabije su cionističko - američko- britanski produkt.
543 idi prvo da se opismenis uzp-ovski skutorski majmune
nista posebno malo snajka cisti oko dvorista :)