Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno kod nas bi ga pustili automatski za 20 min.nagodio bi se Omar mjesecar !!!
Odmah se neke prozapadne organizacije javljaju i kritikuju islamske zakone. Zar su nam to nevjernici počeli krojiti kakav Islam treba biti ?!
Super si ti ako ti oni i njihove nindze govore kakav bi trebao biti. Nema gorih primjera, muski sovinisti koji su oduzeli sva moguca prava zenama, cak i ona koja imaju u svetoj knjizi, nabacili plahtu na njih i ajmo se bahatiti sa 20 razlicitih masina, u razlicitim bojama sa automatskom u gepeku ...naravno u odgovarajucoj boji. Nema sta, pravi skromni vjernici.
kazna po mjeri, droga je zlo ko je unistilo covjeka,porodicu,droga podrzava i promovise prostituciju,terorizam i svakojaki oruzani kriminal.takvi ne zasluzuju da gaze tlo zemaljske kugle,jos da ih hoce i kod nas osudjivati na smrt
ala sam se napusio napusio ubise me ljudi.....eeeeeeeeeeeeee
to ti je pravna drzava
sve ove takozvane bosnje treba protjerati u saudijsku arabiju pa nek tamo uzivaju serijat kad ga toliko prizeljkuju.
ti si onda izgleda neki krimos čim nebi zelio ovakav zakon naravno tesko je u bosni i naic na nekog postenog covjeka
ne druze, potpuno si promasio. samo da znas, ne radi se o kriminalcima. serijatski zakon ne obuhvata samo kriminal. a tebi i citavoj tvojoj porodici da je samo djelic moga karaktera bili bi ljudi
ma bravo! Tako se to radi
Nije mi jasno, da osobe koje se odluce za tako nesto ne znaju za zakone. Znaju da je za trgovinu drogom smrtna kazna i opet pokusavaju da rade sa drogom. Inace sam protiv "drzavnog" ubistva, jer koliko su u Americi pogubili nevinih ljudi?? Smrtnu kaznu treba ukinuti u svim drzavama na svijetu.
Baš me zanima da li Reuters ili koja već agencija je proizvela ovu vijest, pušta globalno vijesti kad Amerikanci pogube nekog zatvorenika. Ono ko biva trebalo bi mi biti žao štp su dilera skratili za glavu.. Govna licemjerna, mediji su gora gamad od najgoreg četnika.
Kad se procuje vijest da zenu kamenuju onda je to top vijest na zapadu,no kada kamenuju muskarca koji je silovao neku zenu,ubicu ,lopova...to se krije,jer znaju da bi i na zapadu narod podrzavao takve kazne,jer se zna da bi takvih bilo minimum s takvim kaznama.saudija je sto se tice kriminala sigurna...ima problem s svojim vladarima,ali to je druga prica
Jedina normalna kazna za kretene sto se bave drogom
,,Bosna sampion a cega" to nesto slicno ovome http://www.youtube.com/watch?v=coj5DCGhlRI
Ajde ne drami te... Ne mozete reci da nije gotivna!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa kome je prodavao. nije sam sebi sigurno vec istim tim arapima. kad se ima i guzica se maslom maze a nos se kokainom puderise :)
TURCINU.... HALOOO NEPISMENI.. VALJDA TURSKOM DRZAVLJANINU... za BiH drzavljanina bi napisali Balija jel il BOSANCEROS?.. daj malo pogledajte pravopis.. ipak 1 milion ljudi cita...
Sedi jedan ... I nemoj vise da se javljas :))))
ahahahahah gle ti njima bradica :)))))))))))
U ovih mahramaša giljotina i danas danile radi
Sudiska Arabija = Naj sovinisticka banana drzava na svijetu. A tih zakona sto oni imaju ima svugdje pa cak i u USA samo ne na taj nacin nego spricom ili lizanjem stekdoze.
Nedime dragi,neće valjda i kod nas uvesti ovaj zakon
Gospoda!