Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat se sastoji u tome, da se ljudi, mada jedni druge ne poznaju, međusobno ubijaju na zapovijed ljudi koji se vrlo dobro poznaju, a uzajamno se ne ubijaju. A. E.
Covjek Iranom vladao 33 godine, i 2012. primoran da napusti poziciju, na ciju je dosao Ahmedinedjad, koji je vjerovatno postavljen od strane Amerike..... Onakvu vojnu silu ne vjerujem da bi mogli izgradit da nije AMerike, a Sankcije za pravljenje nuklearne koje vrsi Amerika ,je samo Bacanje prasine u oci, dok oni naravno pomazu irancima da prave Nuklearnu bombu na tom podrucju, jer je sigurno ne mogu "Dostavit" kroz neke drzave.....Cao
Ma ode sve u ...znate već
Sve ovo Amerika radi..oni odredjuju gdje ce se kad zakuhati, -e hajmo sad malo IDIL, e hajmo sad malo Irak, Iran, Jemen...Hajmo malo NH1 gripe..itd itd..sve je to maslo cionisticke Amerike !
Saudiska hovna...
Religijski fanatici svukudam svugdje.
Otvoriti hladno pivo i uživati gledajući kako se stoka tamani.Samo neprijed ne bi li se istrijebili gamadi.
bosman nabbijem i ztebe i ona lojava govna dao Bog pa poginuli do zadnjeg.No nemoj brinuti ima Izrael on takvu stoku jede za doručak.Nego uživaj i gledaj kako govna ginu u Jemenu,Iraku,Siriji,Libiji tako treba samo im bacati kosti da psi ginu.
masla kad i ovi nekoga pokusavaju da odbrane od šita
Rafidija mi nije žao kad vidim šta oni rade. Uostalom i Iran šalje vojsku u Irak i Siriju a Saudijska Arabija neće to mirno posmatrati. Amerika im je bacila ksot daBogda na dobro da izađe.
Iran i rafidije su maloumni I ko kaže da su samostalni
ovo nisu saudijci jer saudijci imaju americke uniforme sa saudijskim oznakama
Anektirajte Jemen i zdravo đaci,ha ja
I Kina postala dio svjetske policijske scene. Aferim.
U ovim uniformama izgledaju kao nekakvi SKAKAVCI
Divi im uniforme, isto zvizdenjaci haha...
dazdevnjaci?
welcome IIIWW na zalost !
WW III davno poceo.