Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadu odgovara nestabilan Irak, mestabilna Sirija, i bas im se hebe ko vlada, samo nek je poslusan il nek se svi mlate medjusobno kako bi ih USA pitala konzervama i oruzjem.
Sta je letac u zrak postigao, pobio nevine ljude da posalje poruku, sta ce sada kada vidi da nema niti jedne djevice oko njega, da je dzaba preselio. Kako bih rado opasao sa jedno 5 kila C4, onog sto ga je poslao i lagano poletanje u njegov raj. Lako je tudju djecu slati sa ginu. Prvi na spisku bio bi Bilal Bosnic.
Ne znam koja je razlika u vjerskom pogledu između muslimana Sunita i Šiita, ali u terorističkom je i više nego očigledna. Siguran sam da je u terorističkim djelima omjer 99:1 u korist Sunita.
Evropo hoce li biti#prayforbaghdad#..
Šta je uročnik da se ljudi raznose i da lako odustanu od ovog života. Da mi nije nešto obećano?
pa jel živimo u europi ili aziji? Naravno da će vijesti iz njemacke u kojoj nam pola države živi i radi biti vaznije. A vi se molite i ne čitajte zapadne medije ako vam toliko smeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo vjere koja stvara smutnju. https://www.youtube.com/watch?v=uyLkNczd88E
Tuzno je sto su ovakve vijesti postale svakodnevnica. Ovoj planeti treba reset.
tako je, i Bosni treba reset, namnozilose masa fundamentalista
@vrana Kud ces vise Bosnu resetovati. Ona je ne samo resetovana, nego oboren i podignut sistem :), zato i jeste mir ovde vec 21 godinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je svima svajedno za ove bombbe, a svi se uzdignu za ovo u njemackoj.. I kazu da nema rasizma..
+ dole su sve kurandžije kojima se svakodnevno puni mozak o blagodatima na onom svijetu tako da se lako odluče za ubijanja