Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jaran denzel "O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike jevreje i kršćane ... tralalala..." opet dvosmislonost u islamu ! koji vjernici ? Siiti ili Suniti ?! da stvar bude zapetljanija, Sunitima daleko najveca opasnost prijeti od Sija jer se siitsko carstvo zadnjih godina jako prosirilo i to bas na ustrb nesretnih Sunita, ne
@bosnawi halali, nisam najbolje razumio tvoj prvobitni post. mislio sam da govoris o iranu u negativnom smislu. @antidemokrata ti proglasavas covjeka musrikom, samo zato sto se obraca trojici hazreti insana?! ne trazi on od njih pomoc, nego tevvesul, a u sta ces se i ti uvjeriti, najkasnije kada dodje dan polaganja racuna...nego, sto nam malo ne pricas o "sejhovima", koji su te indoktrinirali?! ti sejhovi su ohalalili ono sto je Gospodar oharamio. ohalalili su stacioniranje americko-cionisticke vojske na citavom arapskom poluotoku, pod izgovorom da im je to zastita od sadama (iraka), a sada kada sadama nema, stite ih od irana. i to uprkos ovom ajetu: "O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike jevreje i kršćane! Oni su sami sebi zaštitnici! A njihov je onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati...". dalje, ti isti sejhovi ohalaljuju robovanje novcu, sto ocito cine arapski taguti,...itd, itd...mani se ti tih i takvih, a prihvati se istinske uleme!
To hin multietnicari pobili povodom muhamedova rodjendana!
10 Sija = dzennet
Ne kontam, uvijek kada se Sunije i Sije pomarisu, i jedni i drugi tvrde da se bore protiv cionista. Ako je stvarno tako a onda bolje da se ni ne bore protiv cionista, manja je steta.
steta sto i mi u Bosni nemamo Siite, velika steta ... ipak su oni najbolji borci protiv sunitskih islamskih terorista, ne ?!
"Dzamije će biti pune a u njoj neće biti vjernika,znaće kur an napamet a neće vjerovati u njega" veseli se ljudski rode kijamet je blizu........
Ko kad je zapad upis civilizacije. De malo istrazi koliko u jednoj minuti ima silovanja,ubistava,incesta,umrlih od droge na tvom civilizovanom zapadu.
Ti neprijatelju vjere sto dozivas ove casne ljude i time cinis sirk. Ti koji tvrdis za sebe da si musliman a cinis grijeh koji nece biti oprosten osim ako se pokajes i prestanes ga ciniti. "Zaista A.ll.ah neće oprostiti da mu se širk čini, a oprostiće ono što je mimo toga onome kome hoće" (En-Nisa 116) Ljudi ne nasjedajte, izucavajte svoju vjeru.
Kabul,Bagdad,Saraj'vo,Gaza,Basra,......u cijelom,primitivnom i zaostalom islamskom svijetu teroristički napadi,bombaši samoubice,.....pa dokle više ? Dajte se muslimani malo kultivizirajte i civilizirajte,ovo je 21.vijek.
moji su u sarajevu duze nego sto su izetbegovici u bosni iznam dobro ko nam je kucu potpalio da bi je mogo gasiti ko biva spasavat bosanske muslimanei tako medijski prekrivat cionisticku zavjeru protiv arapskog i muslimanskog svijeta
muslimankosi ne mogu sami sa sobom, dijele sa site i sunite pa se u.bi.jaj.u a kamoli sa Hriscanima /Krscanima da zive u miru i slogi ! Uzas !
Joj sto mi idu na zivce te vehabije, toliko prosipaju propagandu protiv siita, kao oni nevjernici i neprijatelji i ubice, A VEHABIJE SU TE JEDINE KOJE SIRE NASILJE I DIZU SIITE U ZRAK NA SKUPOVIMA...A to je sve maslo Zapada, naravno, stara politika, podijeli pa vladaj...a to sve samo zato sto su u IRanu, koji je trn u oku americi na Bliskom istoku, JEDINA SIITSKA ZEMLJa...PUknite vehabije , bukvalno smrdljive, ne mozete vi opepeliti, osmrditi vi ne mozete IRANU U BILO CEMu, samo se znate kao stoka, na zenu popeti i napraviti 8-ro djece i traziti visoku socijalu po EU.... Jos mi prijatelj koji radi za Ameriiku u Afganistanu, govori kako budala raznese sebe na mjestu gdje djeca kupuju hljeb, umjesto da nas amere raznese koji mu jesmo neprijatelju...SVE JE TO POLITIKA! Ya Muhammed,Ya Ali, Ya Hassan, Ya Husein!, Ya Mehdi!
da ti ne bi te "persije" danas bi ti cuke prekopavale kosti po vrletima bosne. osim, ako si navakat zdusio u "dijasporu".
pustajta psovke i infantilne komentare a svako demaskiranjecionisticke zavjere prema muslimanuma i velikoj slobodnoj persiji brisite i daleko ce te dogurati