Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je kako Bulevara poslati u Vuhan na rehabilitaciju.
@udrimuski i ja bi prvi otisao, za koga da se borim? Za Bakira, Elvisa... Denisa, Campare... Vidim ja kako danas zive RVI ti sto su se borili ili za ministre Sanke, parizere, sise, civase... Jedino ako nisi mislio da se medjusobno porokamo i racune svedemo?
@gooUser1578143931 sreca pa sam malo stariji pa pamtim rat i takve kao ti, pred rat rambo namazan, rap pun tromblona, rambo noz na prsima... Pocelo pucat i ginuti se a on dimije i samiju navuko. Zato zacepi smradu jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
not great not terrible
Ljudi se bore sa smrtonosnim virusom, mi ne možemo na kraj sa Adisom Arapovićem
bog te je o na ovom klixu ces na artiklu o zenskoj higijeni naci komentare o nacionalizmu
Ne kontam...ovdje pise o korona virusu i novim oboljelim a vi o ratu 92?? Da li je ovo stvarno tzv sismis virus ili je "zalutao" iz laboratorije?
Nešto se prića da u ZG bolnici Rebro su dva komada u karantinu a jedan od njih je sa Pelješca ??
Kad avi crknu onda cu suzu pustit.
I od ove cifre što su naveli, treba računati duplo oboljelih, jer mnogi nisu ispitani, a imaju virus.
Boze samo zdravlja
Ako je EPIDEMIJA onda svakodnevno treba objavljivati TABELARNE PODATKE po državama o stanju zaraženih, umrlih i izliječenih !
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 imas pametnjakovicu
Ajde ba završite predstavu da mogu naručivati robu s ebay-a.
RESIDENT EVIL 7 netreba scenario. Ajde Mila Jovovic.
@motorola5 I am Legend ! vise mi lice na taj scenario