Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte samo ceste, očišćeno!!! Njih ni u Sahari nije iznenadio snijeg, Možda da pošaljemo tim JKP RAD-a na obuku.
Valja im po vrućini čistiti snijeg........... :D
Oni dole i nemaju zimsku sluzbu... xD
Hajmo Bosanci, Hercegovci, Hrvati... Hajmo glasati za film Angeline Jolie na IMDB. Kad je moglo 6211 Srba glasati sa ocjenom 1, valjda se moze naci bar nas pola ostalih koji znaju sta su ucinili i da popravimo rejting filma da ga svijet vidi. Da vidi kako nisu nor.malni. Samo bol.esni umovi se mogu sjetiti ovoga! Pokazimo jedinstvo bar jednom! Link: http://www.imdb.com/title/tt1714209/ Registracija nije kompikovana. Samo unesete podatke, ne treba se cak odmah nista ni potvrdjivati, odmah mozete glasati!
Boze sacuvaj :S vama sve sto se desi sudnji dan sudnji dan -.- Sta god da neko prica Sudnji dan ce biti kada Bog to odredii moze svaki dan da su poplave, nevremena itd i sve da se unisti to ne znaci da je Sudnji dan blizu da ovo da ono manite se vise bajki i babski prica -.- Boze kuda ovaj svijet ode :S Nekada treba malo pratiti desavanja u vezi planete i promjena klima koji dolaze pa onda govoriti da je Sudnji dan .. :S Nezz kako svi nesto filozofirate a niko se nije zapitao dal je slucajno negdje receno da ako se ovako nastavi da se klima mjenja uopste svugdje -.-
http://www.youtube.com/watch?v=WuR5VGkmP0w Evo pjesme sa videa,koga briga za snijeg :P
ATEISTIIIIIII, KOMUNJAREEEE, VLASIIIIII, JEL\' VAS STRAH????
Bože, zar neko može biti glup kao ovaj @cvfront????
a lude pjesmeee of of of of hujebaba
hujebaba hujebaba huje? who is baba, who is baba? ko je baba, ko je baba?
divii polarnog lava!!!
Ovo je znak da je sve otislo u p.m.
http://www.youtube.com/watch?v=WuR5VGkmP0w evo vam numera ;)
houston, we have a problem! What? mujo pogrešno spojio žice na klima-uređaju.
HAHAH :) SPICAAAAA..nmg da vjerujem ocm ;)
Prvo ovo uopste nije smak svijeta, malo vise googlajte.... 2012.g. ravnina našeg solarnog sistema će se izjednačiti sa ravninom naše galaksije,Mlječnog Puta. Taj ciklus traje 26000 godina od početka do završetka. Virgil Armstrong također govori da će se druge dvije galaksije izravnati sa našom u isto vrijeme. Ovo je normalno poslije 26000godina :))))
definitivno početak kraja....čuj fenomen???neće da priznaju...